"Žao mi je onih koji žele da se povučem..." Novak nikad iskreniji i brutalniji o penziji (Foto)
Foto: EPA/ALEX PLAVEVSKI

otvorio dušu

"Žao mi je onih koji žele da se povučem..." Novak nikad iskreniji i brutalniji o penziji (Foto)

Kažu mi: osvojio si zlato, osvojio si sve, reci "zbogom." Sa druge strane, neki misle da bi trebalo da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za Grend slem titule, kaže Đoković

Objavljeno: 18:29h

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena je u intervjuu za argentinski La Nacion govorio o odlasku u penziju.

- Kažu mi: osvojio si zlato, osvojio si sve, reci "zbogom". Sa druge strane, neki misle da bi trebalo da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za Grend slem titule. Ja sam bliže ovim drugima. Možda se predomislim, ne znam, ali zasad osećam da želim da nastavim. Još koliko? Putovanja i pronalaženje motiva padaju mi sve teže. Nije lako, pogotovo s decom, ne želim da budem odsutan od kuće dugo, ali i dalje imam nešto što me pokreće. Žao mi je onih koji žele da se povučem, jer će morati da me gledaju još neko vreme - rekao je Novak.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/ALEX PLAVEVSKI

Nastavio je u istom tonu.

- U dubini duše osećam da mogu da osvojim još Grend slem titula. Ono što me i dalje motiviše da se takmičim, naročito na slemovima, jeste osećaj da sam kandidat za osvajanje tih trofeja. Takođe, volim da nastupam u Dejvis kupu za Srbiju, sa kojom sam 2010. osvojio to takmičenje - zaključio je Novak.

Bonus video:

01:08

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.