Nije sve savršeno kao što izgleda: Novak Đoković progovorio o porodici i problemima
Novak i Jelena Đoković, Foto: Starsport

otvorio dušu

Nije sve savršeno kao što izgleda: Novak Đoković progovorio o porodici i problemima

Srpski as nikad iskreniji

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković je posle dosta muke savladao Amerikanca Aleksa Mikelsona i plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju.

Vlasnik 24 Grend slem titule je na zalasku karijere i sve mu je teže da balansira između života profesionalnog tenisera i porodičnog čoveka.

- Teško je porediti stvari, ono što funkcioniše kod jednog, ne ide kod drugoga. Pokušavam da izbalansiram stvari, možda odajem utisak da živim savršeno uravnoteženim životom, ali verujte da nije tako - rekao je Novak i nastavio:

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia

- Pokušavam da uradim što je moguće više i da učim, da budemo bolji otac i suprug, istovremeno i teniser, ali i sin i brat. Nedostaje mi porodica kada putujem, ali volim tenis i imam podršku voljenih da nastavim da igram.

Novak dodaje da mu nije lako da održi stvari u ravnoteži.

- To je stalan izazov, da prigrlite sadašnjost i rastete i učite iz iskustava na dnevnoj bazi. Imao sam sreću da doživim mnogo toga, posebno sve te uspehe. Zahvalan sam Bogu na toj prilici. Ponekad podsećam sebe kada prolazim kroz težak period, kao i svi drugi, da i ja imam teške dane, ali da uvek treba imati na umu šta je najvažnije, a to su odnosi sa ljudima. Trudim se da budem najbolja verzija sebe svaki dan. To je moja formula - zaključio je Đoković.

Bonus video:

01:08

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.