Viktor Troicki poslao moćnu poruku pred Grčku: Ništa me ne brine, u najjačem smo sastavu
Viktor Troicki, Foto: Starsport©

bez lažne skromnosti

Viktor Troicki poslao moćnu poruku pred Grčku: Ništa me ne brine, u najjačem smo sastavu

Spektakl u Beogradu

Objavljeno: 13:01h

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki oglasio se pred mečeve protiv Grčke u Dejvis kupu koji se igraju 14. do 15. septembra u Beogradu. Žreb je na programu u petak, 13. septembra u 12 časova. - Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke - rekao je Troicki, a prenosi "b92".

Srpski tim je kompletan i teniseri su spremni da zaigraju pred beogradskom publikom.

- Trenutno me ništa ne brine, u najjačem smo sastavu, osim povređenog Lasla. Želimo da popravimo utisak iz Kraljeva, nešto na šta nismo navikli. Želimo što pre opet da budemo među najboljim ekipama, videli smo i prošle godine šta je bilo, bili smo i blizu, ali i dalje želimo taj najviši stepenik. Uprkos ovog puta slabog protivnika, svi su motivisani i željni, hvala im na tome – dok je tako, imamo šansu da prođemo dobro.

Srpski teniseri se nisu proslavili na US Openu, sa time je saglasan i selektor:

Troicki i Lajović
Troicki i Lajovićfoto: Starsport

- U Americi nije bilo uspešno za naše. Keca je igrao dva teška meča, nesrećno je izgubio od Muzetija, možda bi išao dalje da je prošao. Hamad nije igrao na svom nivou iako se kvalifikovao, Duci je imao teškog protivnika i izdržao je dva dobra seta protiv Medvedeva. Nole je tu, i dalje želi, neuspešna grend slem sezona, ali ostvario je svoj glavni cilj – želi da pomogne i protiv oslabljenog protivnika, i daje primer svima. Tu su i mlađi, mogu da napreduju ove nedelje uz celokupan sjajan tim ljudi. Možda ovo posluži i za tempiranje forme pred finiš sezone.

Ponovo u Beogradu?

- Svi smo željni Beograda. U Kraljevu smo do februara imali sjajne rezultate, ali sad smo hteli da krenemo ispočetka. Neizmerno nam je drago što je puna hala, radujem se dobroj atmosferi, da i mlađi osete čar Pionira. Ovde je u našoj teniskoj istoriji bilo izvanredno, slušao sam i priče. Drago mi je što smo ponovo ovde.

Grci?

- Teško ih je bilo skautirati. Gledali smo malo, njima tu nije ni Sakelaridis, osim Stefanosa… Ove ostale sam prvi put video ovde, ima jedan levoruki igrač. Fokus je na nama ko god da je protivnik. Očigledno smo favoriti, nećemo ih potceniti, uradićemo još skautinga, ali sve je do nas.

Bonus video:

00:07

Đoković oduševljen udarcem na turniru

(Espreso sport/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.