Šta se desilo Novaku? Srbija u strahu!
Novak Đoković, Foto: Oscar J Barroso / Zuma Press / Profimedia

samo da sve bude ok

Šta se desilo Novaku? Srbija u strahu!

Nije dobro i to baš pred US open

Objavljeno:

Najbolji sportista čitave planete, Novak Đoković naprasno je odlučio da prekine jučerašnji trening sa svojim velikim prijateljem, ali i rivalom Holgerom Runeom, pošto se prema rečima danske TV2 nije osećao najbolje.

Danci su na taj način zabrinuli sve Novakove navijače u Srbiji, ali naravno i u celom svetu.

Novak i Holger su trenirali čitavih sat vremena na jednom manjem terenu vrlo intenzivno i bilo je planirano da u jednom momentu pređu na "Artur Eš" gde ih je čekala publika.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Andrew Schwartz / Sipa Press / Profimedia

Rune se pojavio, ali Đoković nije. Došli su samo članovi tima srpskog tenisera, pokupili stvari i samo otišli, tako ostavivši publiku u potpunom čudu i šoku.

Otkriveno je da je Novak između dve sesije imao tretman posle kojeg je odlučio da ne nastavi da se forsira, ali nije objašnjeno šta je to što je pravilo problem Đokoviću. Poznato je da na prvom treningu nije nosio steznik, te da se on sutradan ponovo pojavio na njegovoj nozi.

Bilo kako bilo, Novak Đoković večeras od 22.30 časova po srpskom vremenu ima konferenciju za medije na kojoj bi mogao da otkrije zbog čega nije završio trening sa Dancem.

Prvi protivnik srpskog asa biće Radu Albot iz Moldavije, a meč je na programu između ponedeljka i utorka od 03.00 časova ujutru.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.