Radikalan potez Novaka uoči US opena!
Novak Đoković, Foto: Oscar J Barroso / Zuma Press / Profimedia

spreman je

Radikalan potez Novaka uoči US opena!

Đoković skinuo steznik

Objavljeno:

Novak Đoković je spreman i dobro raspoložen posle zlata u Parizu, a seriju želi da nastavi i u Njujorku

Najbolji teniser svih vremena i sasvim sigurno jedan od najvećih sportista ikada, Novak Đoković, stigao je u Njujork, gde će pokušati da odbrani titulu na US Openu i osvoji 25. Grend slem pehar.

Nole je na svom Instagramu objavio kraći snimak sa treninga, gde se vidi kako vežba udarce. Deluje da je u sjajnoj formi, da se odlično kreće, a ono što posebno može da raduje njegove navijače, to je da više nema steznika oko kolena, koji je nosio nakon operacije meniskusa.

Novak skinuo steznik
Novak skinuo steznikfoto: Printscreen/Instagram/djokernole

Podsetimo, Nole je operisao meniskus nakon što se povredio na Rolan Garosu u meču protiv Fransiska Serundola, a i tako povređen je uspeo da pobedi, ali se potom povukao sa turnira u četvrtfinalu. Nakon operacije neverovatno brzo se vratio na teren i čudesno ušao u finale Vimbldona, gde je poražen od Alkaraza sa 3:0.

Nole je tada sve vreme bio sa steznikom oko kolena, a isti steznik je imao i kasnije na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju i upotpunio sve najveće trofeje u karijeri i jedino što mu je nedostajalo.

Bonus video:

00:30

Novak i Nik igraju tenis

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.