Zlato, pa prinova? Tara i Stefan dobijaju brata ili sestru?
Novak i Jelena Đoković, Foto: Starsport

opa

Zlato, pa prinova? Tara i Stefan dobijaju brata ili sestru?

Najbolji teniser ikada - osvojio je sve što može da osvoji jedan sportista u karijeri

Objavljeno:

Novak Đoković živi svoj san od kada je osvojio i zlatnu medalju na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Parizu. O ovom trujumfu je maštao, a sada se i on ostvario.

Naredna stanica za Srbina jeste poslednji grend slem u sezoni - US open, a nakon što je bio na dočeku olimpijaca u Beogradu, sada se vratio u Crnu Goru gde će nastaviti da se priprema za predstojeći slem u Americi.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pored višedecenijske ljubavi sa Jelenom Đoković koja mu je podarila dvoje dece, čini se da više ništa ne može poželeti.

S obzirom na to da je pod velikom lupom javnosti, astrolozi i numerolozi bavili su se njegovim životom i sudbinom.

- Jelena i Novak su dobar spoj za stvaranje materijalnih dobara, raznih udruženja i međusobne podrške unutar porodice. Jelena je žena za informacije i saznanja pa ima širu sliku o tome i drugačiji pristup životu u odnosu na druge ljude. Njena slabost je da voli da bude u paru tako da joj deca nadomešćuju tu prazninu kada Novak ima svojih obaveza. Mentalno je jaka žena ali kroz život bolje prolazi uz porodicu. Novak je tu otvoreniji i fleksibilniji i može da pravi neke nagle poteze pa je dobro da ima nekoga da ga malo ograniči - kaže numerološkinja Mirjana Panić za sajt Ona.

Jelena Đoković
Jelena Đoković foto: Nemanja Nikolić

Kako dalje dodaje, naredna godina veoma je bitna za poznate supružnike, a moguće je da će dobiti i prinovu:

- U kombinaciji njihovih brojeva, vidimo da su se obavezali da traju kroz vreme, a i datum braka pokazuje ljubav, strast, porodicu, materijalne dobitke uz mnogo stresa i uloženog napora u brak. Samo moraju paziti da im glasine ne remete odnos, a ključ njihovog odnosa su deca. Kao paru, stoji im put u javnosti koji nije nimalo lak ali uz volju i naporan rad oboje, može se mnogo toga prevazići. Ova godina im je malo teža jer će prolaziti kroz neke stvari iz prošlosti što Jelenu opterećuju, dok će Novak da se još više posveti poslovnom uspehu. Mogli bi dobiti još jednu prinovu sledeće godine ali naglašavam da je to sve do njih - kaže numerološkinja.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Espreso / Kurir


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.