Velika bruka: Čuveni teniser ponizio Đokovića kao niko!
Novak Đoković, Foto: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

bez imalo respekta

Velika bruka: Čuveni teniser ponizio Đokovića kao niko!

Ubrzo se pokajao...

Objavljeno: 07:48h

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković "zacementirao" je tu titulu osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Bila je ovo jedna od najtežih i najneuspešnijih sezona za srpskog asa, ali je sve došlo na svoje mesto u pravom momentu.

Mučio se Novak sa formom, povredom, olako su ga pobeđivali članovi "nove generacije", ali je sa 37 godina ostvario podvig koji verovatno više niko neće uspeti da ponovi.

Mnogi su ga nakon neuspeha na tri Grend slema slali u penziju, a jedan od njih je nekadašnji italijanski teniser Adrijano Panata.

Nikada nije krio da mu Srbin nije omiljen, te je nedavno izjavio:

Adrijano Panata
Adrijano Panatafoto: EPA/CLAUDIO ONORATI

- Alkaraz je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkaraza ni Sinera - poručio je Panata za "Korijere delo Sport".

- Đoković je došao do finala tako što je pobedio Runea, koji je u stvari pobedio sam sebe. A, moram da priznam da me prevario nivoom igre protiv Muzetija. Ipak, protiv Alkaraza se videla velika razlika - dodao je Panata nakon finala Vimbldona u kome je slavio Alkaraz.

Sada je morao da "proguta" svoje reči.

- Đoković je demonstrirao, ako je bilo ikakve potrebe, da je neverovatan šampion. Rekao sam da mislim da ne može da igra na tom nivou više, ali me je razuverio i zato moram da mu čestitam. Kapa dole! - napisao je Italijan.

Bonus video:

06:04

ON ZNA KOLIKO DUGO ĆE NOVAK JOŠ IGRATI I OSVAJATI TROFEJE! Čuveni teniski trener za Kurir otkriva: POVREDE GA NEĆE ZAUSTAVITI

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.