Grom iz vedra neba: Novak završava karijeru?
Novak Đoković, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

kraj...?

Grom iz vedra neba: Novak završava karijeru?

Srbija u strahu...

Objavljeno: 08:33h
I K

Svačana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu počinje u petak od 19:30 časova.

Srpski teniser Novak Đoković će pokušati da se domogne zlatne medelje u prestonici Francuske i jedine koja mu fali u karijeri.

Novak Đoković na treningu pred početak Olimpijskih igara
Novak Đoković na treningu pred početak Olimpijskih igara foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za tako nešto, neće imati nimalo lak zadatak. Voljom žreba, Srbin će od samog starta imati veoma teške protivnike, a jedan od njih svakako da jeste njegov dugogodišnji veliki rival Rafael Nadal, koji bi mogao da Novaka sačeka već u drugom kolu Olimpijade.

Novak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal foto: EPA/Etore Ferrari

Srpski teniser je na jednoj svečanosti u Parizu, govorio o svom velikom rivalu.

- Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren - rekao je Đoković i sve oduševio.

Da li je ovom izjavom Srbin nagovestio da uskoro planira da stavi tačku na veliku i bogatu karijeru, ostaje nam da vidimo u doglednom periodu.

Podsetimo, nastup Španca na Olimpijskim igrama je pod velikim znakom pitanja, jer se Rafa nije pojavio na dogovorenom treningu sa Aleksandarom Zverevim, da bi se naknadano saznao i razlog zbog čega Nadal nije odradio trening. Naime, španski teniser se požalio na bol u tetivi, te zbog toga nije želeo da rizikuje.

Podsetimo, dan pre otvaranja svečane ceremonije u Parizu, Novak i Jelena Đoković su se pojavili na svečanosti, a svojim atraktivnim izgledom i prelepim stajlingom, izazvali su lavinu komentara od strane javnosti.

1 / 3 Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.