Ovo ne sluti na dobro! Zabrinjavajuće vesti iz Pariza
Novak Đoković, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

pa, da li je ovo moguće

Ovo ne sluti na dobro! Zabrinjavajuće vesti iz Pariza

Ništa od velikog derbija?

Objavljeno: 20:05h

Nakon senzacionalnih vesti oko potencijalnog okršaja Novaka Đokovića i Rafela Nadal u drugom kolu olimpijskog tunira, stižu loše progoze.

Naime, Španac je otkazao današnji trening sa Aleksandrom Zverevim, a koliko je situacija ozbiljna govori i izjava njegovog trenera Karlosa Moje.

- Ne mogu da vam kažem da će Nadal igrati. Danas je odlučeno da odmori i da mu se da vremena da odmori posle problema koji su se dogodili juče. Videćemo da li će biti spreman sutra. Najodgovornija stvar trenutno, s obzirom na veličinu događaja koji je pred nama, je da ne forsiramo - rekao je Moja i tako potvrdio crne slutnje da Nadal može da odustane od takmičenja.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: Mickael Chavet/ZUMA Press Wire/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranije je i Novak govorio o mogućem susretu sa velikim rivalom.

- Da, video sam žreb uoči konferencije za štampu i postoji veliko interesovanje za duel u drugom kolu jer nas dvojica moramo da savladamo prve protivnike da bismo došli do eventuelnog meča koji bi bio spektakl kao nekada kada smo igrali na svim velikim terenima širom sveta. Moram da prebrodim prvu prepreku i dam sve od sebe da idemo što dalje. Svestan sam težine Olimpijskog turnira jer je dosta drugačiji od ostalih turnira poput Rolan Garosa koji nam je svima poznat, a pogotovo Nadalu. S druge strane, sam osećaj je drugačiji, predstavljaš Srbiju i dodatni je pritisak i odgovornost ali ne nešto na šta nisam navikao - rekao je Srbin.

Bonus video:

01:22

Novak Đoković o mogucem meču sa Nadalom

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.