Prljavi plan protiv Novaka Đokovića! Nije im uspelo
Novak Đoković, Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

večiti krivac

Prljavi plan protiv Novaka Đokovića! Nije im uspelo

Za sve su "krivi" Federer i Nadal

Objavljeno: 22:06h

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković napravio je tektonski potres u svetu sporta kada je očitao lekciju bezobraznoj vimbldonskoj publici nakon pobede nad Dancem Holgerom Runeom.

Mnogi zastupaju stav da srpski as nikada neće biti omiljen kao njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer, ipak, ima onih koji smatraju da živimo u "zabludi".

Poznati teniski agent Patrisio Apej kaže da je Novak itekako omiljen u teniskoj javnosti i da je percepcija da Đokoviću nedostaje jaka baza navijača pogrešna.

Dodaje da pristalice Federera i Nadala promovišu taj stav.

- Novak je jednostavno sjajan. Imao sam sreću da ga upoznam tokom godina. Uradio sam neke stvari za njegovu fondaciju i nemam ni najmanju lošu reč da kažem o njemu. Naravno, svima je stalo kako ih fanovi gledaju, ali nisam siguran da je sasvim tačno reći da Đoković nije popularan. Mnogi navijači Federera i Nadala će želeti da prenesu tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i pokazuje klasu u mnogim situacijama- rekao je Apej za "Tennis365".

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njegova briljantnost se ogleda u tome što se jako dobro snalazi u svim situacijama.

- On može prisustvovati događaju za dobrotvorne svrhe ili fondacije i održati 30-minutni govor o misiji organizacije bez ijedne beleške. On je uvek tako impresivan. Tako je prizemljen, usredsređen i udoban u svojoj koži. To je važnije od svega što iko može da kaže o njemu. Ne možete udovoljiti svim ljudima sve vreme, to je realnost - rekao je Apej.

Inače, Čileanac je vodio brigu o karijerama mnogih sportista, među njima su Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Gabrijela Sabatini...

Bonus video:

00:10

Novak Đokovć u Crnoj Gori

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.