Ko je bivša koju je davio trener Novaka Đokovića: Video je u poznatoj seriji, jedva je smuvao pa je varao kao lud!
Goran Ivanišević, Foto: EPA/Tom Dubravec, EPA/JAMES ROSS

užasno

Ko je bivša koju je davio trener Novaka Đokovića: Video je u poznatoj seriji, jedva je smuvao pa je varao kao lud!

Bivši trener Goran Ivanišević našao se na stubu srama nakon što se saznalo da je bio nasilan prema bivšoj supruzi

Objavljeno:

Haos između bivših supružnika Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića i dalje se ne smiruje, naročito nakon što je bivša manekenka optužila nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića za nasilje.

Podsetimo, ona je nedavno u intervjuu za "Nacional" ispričala jezive detalje iz odnosa sa Ivaniševićem. "Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se", započela je ona.

Prema njenim rečima, protiv nje se godinama vodi hajka, a razlog je buran razvod koji je par imao. Njih dvoje već godinama ne mogu da se dogovore oko podele imovine, pa Tatjana Dragović sada tvrdi da je stvar kulminirala: "Pre nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gde stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sledeća dva dana to se ponovilo", poručila je ona i objasnila da veruje da se to dogodilo je to "početak zastrašivanja kako bi se iz tog stana što pre odselila".

"Simbolično je da se taj incident dogodio u vreme kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine", navela je hrvatska manekenka i preduzetnica.

No, ko je zapravo Tatjana koja je poslednjih meseci glavna tema domaćih medija?

Dragović (46) je manekenka iz Hrvatske, koja je postala poznata 1994. godine nakon svetskog izbora Elite Model Look, gde je ušla u top 10 najlepših žena.

Kada je imala 15 godina preselila se u Njujork kako bi započela karijeru supermodela, a ubrzo je postala miljenica dizajnera i brojnih časopisa. Snimala je kampanje za brendove poput Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Dolce Gabbana, Max Mara i Guess i nosila revije za Chanel, Fendi, Gianfranco Ferre, Chloe, Karl Lagerfeld, Rifat Ozbek, Valentino i Christian Dior.

Kad je počela da snima za modne kataloge, zarađivala je oko tri hiljade američkih dolara dnevno, a nakon saradnje s Guessom, taj iznos se kretao i do deset hiljada dolara na dan.

"Posebno je unosno snimanje reklama za boje za kosu i šampone, jer ti klijenti plaćaju i do sto hiljada dolara za samo jedan dan snimanja", rekla je u to vreme u intervjuu za Gloriju.

Na pitanje kakav je osećaj zaraditi svoj prvi milion sa sedamnaest godina, odgovorila je kako je uvek htela da bude samostalna i da zarađuje svoj novac, ali i priznala da je bilo strahovito teško.

Brak sa Ivaniševićem

Lepa manekenka privukla mu je pažnju kada je bio u zenitu karijere. Ukoliko ste ikada gledali hit ostvarenje "Prijatelji", možda ćete se setiti scene u drugoj epizodi treće sezone, kada Ros juri svoje prijatelje da se što pre spreme za polazak u muzej, a svi ga ignorišu, među njima i Čendler, koji čita "Kosmopoliten" u toaletu Monike i Rejčel...

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" ne znaju da se baš u toj epizodi, nazvanoj "The One When No One's Ready", nalazi i lice svetski proslavljene manekenke i lepotice Tatjane Dragović.

Ona se našla na naslovnici pomenutog časopisa "Kosmopoliten", a na njenu lepotu zaista bi malo ko ostao imun. Baš ta naslovnica zavrtela je nebo i zemlju čuvenom Goranu Ivaniševiću.

Goran Ivanišević
foto: AP Photo Kirsty Wigglesworth

Kako se pisalo i prenosilo mnogo puta od tada, videvši je, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

Tatjana Dragović, Goran Ivanišević
foto: EPA/Tom Dubravec

Tatjana je pala na Goranove čari, ali njihova veza nije bila bez problema.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, zbog čega se on i javno oglasio.

"Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povredio osobu do koje mi je neizmerno stalo. Svestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja dela i posledice istih. Ovim putem se izvinjavam svojoj supruzi što sam je povredio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim da provedem svoj život i nadam se da će mi jednoga dana oprostiti. U poslednje vreme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osećam krivim ni prema kome osim Tatjani i našoj deci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudelovali su u tome svesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovek tvorac je vlastitih zabluda", izjavio je tada Ivanišević.

Ipak, uspeli su da pređu preko te prepreke, a zajednički život nastavili su u Americi. Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav.

Blokirao joj račune

Iako je delovalo da sa bivšom suprugom ima dobar odnos, budući da su imali zajednički biznis nakon razvoda, prljav veš je isplivao na površinu.

Naime, saznalo se da je Goran pokrenuo postupak protiv Tatjane zbog prevare. Zatražio je blokadu svih njenih privatnih i poslovnih računa, a tužio je i njihovu ćerku Amber Mariju. Povodom ovoga se teniser oglasio na društvenim mrežama u novembru 2023. godine u ironičnom postu koji je naknadno izbrisao:

"Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević.

Povodom toga se oglasila i manekenka:

"Nas dvoje imali smo normalan obiteljski i poslovni odnos sve do promjena u njegovu privatnom ljubavnom životu, kada mu se ponašanje počelo mijenjati. To kao njegov samostalan izbor ili izbor pod pritiskom nove okoline mogu prihvatiti u okviru u kojem to ne ugrožava mene kao što me ugrožava sada ovim lažnim kaznenim prijavama", izjavila je za Nacional Tatjana Dragović.

U jednoj od tužbi Ivanišević je naveo da je bivšoj supruzi pozajmio 2,9 miliona evra, za koje mu je ona, kako tvrdi, vratila nešto manje od pola miliona evra pa mu duguje ostatak. Iako sudu nije priložio nikakav ugovor o pozajmici niti bilo kakav dokument koji bi to potraživanje potvrdio, sud je Tatjani blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom.

Tatjana u srećnom braku

No, mimo drame sa bivšim suprugom, Tatjana je kasnije sreću pronašla s manekenom i muzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

Ona je naredne godine rodila sina Olivera, a za njihovu vezu saznalo se najpre kada objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:20

FARMERI UBRZANO PRODAJU SVINJE ZBOG VRUĆINE, LUBENICE GORE! Uzgajivač stoke: Ovo je katastrofalna situacija!

(Espreso / Mondo / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.