STAO UZ ĐOKOVIĆA - OVIM REČIMA UĆUTKAO ''NOVAKOMRZCE''!
Novak Đoković, Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

ZANIMLJIVO

STAO UZ ĐOKOVIĆA - OVIM REČIMA UĆUTKAO ''NOVAKOMRZCE''!

Sve je lepo rekao

Objavljeno: 21:58h
I K

Novi Grend slem u 2024. godini nam se bliži - do početka Vimbldona nas dele samo dva dana. Ono što raduje Srbiju jeste učešće najboljeg tenisera u istoriji - Novaka Đokovića. Srbin ne može da se pohvali formom od početka godine, ali verujemo da će taj negativan period ostaviti iza sebe i vratiti se na pobedničko postolje. A, za tako nešto, neće imati nimalo lak zadatak. Na startu Vimbldona, Đokovića čeka kvalifikant Vita Kopriva, češki teniser. A, onda prelazimo na kalkulacije - u nastavku turnira na travnatoj zelenoj podlozi, Novak bi mogao da se sastane sa boljim iz duela Ferli/Moro Kanas, dok bi u trećem kolu Đoković ukrstio koplja sa Tomasom Martinom Ečverijem. Holger Rune ili Karen Hačanov mogli bi da sečekaju Novaka u osmini finala, a ako Srbin dogura (a u to ne sumnjamo) do četvrtfinala - sastaće se sa Hubertom Hurkačom, Aleksom de Minorom ili Feliksom Ože-Alijasimom.

1 / 5 Foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia

U polufinalu bi ga sačekao pakao u vidu uvek nezgodnog Aleksandra Zvereva, ''ludog'' Andreja Rubljova i Novakove ''stare mušterije'' - Stefanosa Cicipasa. A onda finale, što bi se reklo - ''najbolje za kraj'' - dva najveća rivala - Janik Siner ili Karlos Alkaras. Podsetimo, Novakov nastup u prestonici Engleske je bio upitan, jer je Srbin imao povredu meniskusa, nakon čega je bio podvrgnut operaciji - na sreću svih nas, najboljeg tenisera na svetu ćemo gledati na Vimbldonu, čiji je vladar bio čak sedam puta.

Navijači željno i sa nestrpljenjem čekaju nastup Novaka na Grend slemu, dok se sa druge strane pojavljuju i ''Novakomrzci'' koji ''raspale'' po neki negativan komentar - kompleksi su čudo. Na takve kritike, kojih je mnogo i na koje smo navikli kada je u pitanju Nole, jedan srpski navijač, imao je jednu zanimljivu konstataciju.

- Pitam se zašto ovaj put ne pričate o zaveri, pošto Đoković ima najlakši žrebu u istoriji - bio je komentar jednog korisnika društevne mreže "X".

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.