NAJVEĆI RIVAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Novak je uvek favorit
Novak Đoković, Foto: EPA/CAROLINE BLUMBERG

I DALJE ČEKAMO ODLUKU

NAJVEĆI RIVAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Novak je uvek favorit

Italijan pod velikim pritiskom

Objavljeno: 12:32h

Najbolji teniser sveta Janik Siner govorio o svojim šansama na Vimbldonu, a usput se dotakao i najvećeg rivala Novaka Đokovića.

Nakon osvajanja turnira u Haleu, Italijan je definitivno jedan od glavnih favorita za osvajanje trećeg Grend slema u sezoni.

- Ne želim da kažem da li sam ja favorit ili ne. Ako Novak Đoković bude igrao, ako je dobro, on je glavni favorit . Alkaraz je osvojio titulu prošle godine, Zverev igra veoma dobro. Biće do interesantan turnir - rekao je Siner u intervjuu italijsnskoj "Republici".

Očekuje zahtevan i neizvestan turnir.

Janik Siner
Janik Sinerfoto: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia

- Sada znam da moram da budem malo agresivniji, sada bolje razumem kako da se krećem. Biće veoma teško, ali i zabavno. Prošle godine sam na Vimbldonu igrao dobro i stigao do polufinala. Videćemo šta mogu da uradim ove godine. Nadam se dobrim pripremama pred turnir. Svi smo mi odlični teniseri, ali uvek su moguća iznenađenja.

Prvi put će Siner igrati na nekom Grend slemu kao prvi nosilac.

- To će doneti ekstra pritisak, svi će želeti da me pobede, jer će igrati protiv broja 1. Međutim, kada stanem na teren, o tome neću razmišljati. Samo će igranje i pobeđivanje biti u mojim mislima.

Bonus video:

00:26

Novak Đoković na terenu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.