NEMOJTE DA SE PLAŠITE: POTRES U SVETU TENISA - NOVAK ĐOKOVIĆ JE UDARNA VEST!
Novak Đoković, Foto: EPA/CAROLINE BLUMBERG

au

NEMOJTE DA SE PLAŠITE: POTRES U SVETU TENISA - NOVAK ĐOKOVIĆ JE UDARNA VEST!

Ovo je, neverovatno

Objavljeno:

Svi koji se nadaju da Novak Đoković broji sitno na ATP turu, najbolje da napuste tu nadu. Svi koji priželjkuju da era najboljeg tenisera svih vremena, što pre dođe do kraja, najbolje da promene sport. Jer to se neće desiti – tako bar kaže Greg Ruzedski, nekada najbolji britanski teniser, a sada komentaror na TV. Tako da, ako ste se plašili da će uskoro okončati karijeru, opustite se - gledaćemo ga još na terenima ''belog sporta''.

Razgovarao sam sa Đokovićevim menadžerom i on mi je rekao da Novak želi da nastavi da igra još mnogo vremena – objasnio je nekada četvrti reket sveta i finalista Ju-Es opena u podkastu Endija Rodika. U pitanju je najverovatnije Mark Maden.

Bivši broj 1 i šampion Ju-Es opena, mada pola decenije kasnije od sagovornika, pitao je Ruzedskog šta misli o Đokovićevoj operaciji.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Povreda meniskusa ne mora da bude opasna. On je već u Parizu počeo da se oseća bolje i ne možemo da odbacimo mogućnost da će da se takmiči još dve, tri pa i četiri godine.

Ruzedski nikada nije štedeo komplimente na najboljeg sportistu sveta, pa ni sada:

Novak je najdisciplinovaniji sportista koga sam ikada video. Njegov menadžer mi je rekao da želi da bude Tom Brejdi tenisa – uporedio ga je sa legendom američkog fudbala.

Đoković se još oporavlja od operacije, ali nije odustao od takmičenja na Vimbldonu. Prema informaciji Bi-Bi-Sija, on će sutra doći u London i na licu mesta odlučiti narednih dana da li da igra turnir na kome je osvojio sedam titula. Novaka posle Vimbldona čekaju Olimpijske igre i to je verovatno jedini razlog zbog koga okleva da zaigra u Londonu. Jer, prvo mora da bude siguran da ne postoji rizik od obnove povrede koja bi mogla da ga spreči da se bori za medalje na olimpijskom Rolan Garosu.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/Sport klub/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.