OVO NIKO NIJE ŽELEO DA ČUJE: "Signali nisu dobri, bliži se kraj..."
Novak Đoković, Foto: EPA/MOHAMMED BADRA

bolna istina

OVO NIKO NIJE ŽELEO DA ČUJE: "Signali nisu dobri, bliži se kraj..."

Teški dani za srpskog asa

Objavljeno: 21:29h

Treći teniser sveta Novak Đoković će po svemu sudeći propustiti Vimbldon, nakon što je morao da se povuče sa Rolan Garosa gde je trebalo da brani titulu.

Srpski as je podvrgnut hirurškom zahvatu, ali ono što ohrabruje je to što je viđen u Beogradu kako se kreće bez pomoći štaka.

Oporavak izgleda teče po planu, međutim, još uvek je rano za prognoze.

Svi se nadaju da će Novak biti spreman za Olimpijske igre u Parizu, ipak, mnogo je skeptičnih kada je u pitanju njegov povratak na teren.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/YOAN VALAT

Među njima je nekada 12. teniser planete Paolo Bertoluči.

- Signali uopšte nisu dobri, njegov nivo igre nije isti kao što je bio pre godinu dana. Na kraju je svoje karijere. Ne može da bude tako dominantan kao što je bio toliko godina. I sada, sve zavisi od motivacije, koja je drugačija kada igra na Grend slemu ili Olimpijskim igrama. Sada, verujem da neće igrati na Vimbldonu i da će se odmarati za Olimpijske igre. Ako to ne krene kako treba, mislim da treba ozbiljno da razmisli. Možda se čak ne bude ni kvalifikovao za finalni turnir u Torinu. Sigurno je da će o tome razmisliti bar sto puta. Sačekajmo - rekao je Bertoluči.

Bonus video:

04:56

NOVAK JE 2018. ISPAO IZ TOP 20 ZBOG OPERACIJE, PA SE VRATIO JAČI Analitičar: Do kraja godine brani 4.200 poena, ne OTPISUJTE GA

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.