BRUKA I SRAMOTA: Nezapamćena NEPRAVDA prema Novaku Đokoviću
Novak Đoković, Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP / Profimedia

sve je jasno kao dan

BRUKA I SRAMOTA: Nezapamćena NEPRAVDA prema Novaku Đokoviću

Digao je glas

Objavljeno: 20:10h

Iako je najbolji u istoriji tenisa, nije tajna da Novak Đoković nema isti tretman od strane sudija, medija i celokupne teniske javnosti.

Iz sezone u sezonu se borio sa mnogim nepravdama, ali je ona iz 2020. godine sa US Opena definitivno najveća.

Srpski as je diskvalifikovan kada je slučajno pogodio linijskog sudiju lopticom, a jedna situacija koja se dogodila nedavno je podsetila na ovu pogrešnu odluku.

Na Rolan Garosu smo bili svedoci kada su organizatori domaćem igraču Terensu Atmaneu, blago rečeno, progledali kroz prste.

Zbog toba je u svom podkastu Amerikanac Endi Rodik digao glas.

Rodik i Đoković
Rodik i Đokovićfoto: Profimedia

On je besan zbog dvostrukih aršina i pristrasnosti.

- Kada Novak udari nekoga na US Openu, odmah ga diskvalifikuju jer je to sudija na terenu. Na primer, ako slučajno udarite loptu i ona pogodi sudiju ili osobu u trećem redu. To je ista stvar. To je nesreća - rekao je Rodik u svom podkastu i dodao:

- Ne mislite da udarite nekoga. Ali to je isti rezultat. Ovo sranje gde kao prošle godine neko bude izbačen sa turnira zbog iste stvari. A onda ove godine ne, to je ono što izaziva zabunu.

Podsetimo, Atmane pušten samo uz opomenu i pozamašnu kaznu od 25.000 dolara, sudbina Novaka Đokovića bila je drugačija i sprečila ga je na putu ka novoj Grend slem tituli.

Bonus video:

04:56

NOVAK JE 2018. ISPAO IZ TOP 20 ZBOG OPERACIJE, PA SE VRATIO JAČI Analitičar: Do kraja godine brani 4.200 poena, ne OTPISUJTE GA

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.