LEGENDA PESIMISTIČNA OKO ĐOKOVIĆA! "Francuzi su direktno uticali da Novak iščaši koleno" (FOTO)
Ukazivanje pomoći Novaku Đokoviću, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

crne prognoze

LEGENDA PESIMISTIČNA OKO ĐOKOVIĆA! "Francuzi su direktno uticali da Novak iščaši koleno" (FOTO)

Meni se čini da Novak neće nastaviti turnir, rekao je čuveni stručnjak

Objavljeno:

Novak Đoković je povredio koleno i dalje nije poznato da li će igrati protiv Kaspera Ruda u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Čeka se magnetna rezonanca, a jedan od onih koji najbolje znaju i tenis i prvog tenisera sveta je legendarni Nikola Pilić.

- Meni se čini da Novak neće nastaviti turnir. On je pametan, verujem da će se pitati da li ima smisla izlaziti na teren protiv sedmog tenisera sveta ako nisi dovoljno spreman. To ne ide tako. Đoković nije imao ovakve povrede, uvek je bio fizički izvanredno spreman, ali ta kolena su 20 godina u profesionalnom tenisu, a on ima 37 godina. Pa jedini je ostao od "velike četvorke", povrede i godine su slomile Rafaela Nadala, Endija Marija i Rodžera Federera - rekao je Pilić za Republiku.

Novak Đoković i Nikola Pilić
Novak Đoković i Nikola Pilićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Kako ne, pa njemu je zbog toga možda iščašeno koleno. Francuzi su direktno na to uticali. Pa oni su najboljeg tenisera sveta, branioca titule i nekoga sa 37 godina stavili da počne meč u 22.30. To je sramota. Šta su očekivali nego da igraju do duboko u noć. Završili su posle tri sata izjutra, a tvrdim da Novak posle takvih napora nije zaspao do šest-sedam ujutro. Onda je taj dan proveo u "otrežnjenju" i nepravilnom oporavku. Sa ovim duelom protiv Argentinca on je proveo devet sati na terenu u dva dana, a povredio se negde na pola toga. Zato je vrlo moguće da su Francuzi direktno uticali na to da Novak iščaši koleno. Samo se nadam da se moje slutnje neće obistiniti i da će Đoković biti sposoban da izađe na megdan Rudu. Ako ne bude na 100 odsto, bolje da ne igra - zaključio je Pilić.

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

(Espreso/Republika/R.V.B/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.