NOVAK DO KRAJA KARIJERE BEZ TRENERA?! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

đoković "presekao?"

NOVAK DO KRAJA KARIJERE BEZ TRENERA?! (FOTO)

Neverovatna situacija oko prvog tenisera sveta

Objavljeno:

Novak Đoković nedavno je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem i posle dužeg vremena je bez glavnog trenera na jednom velikom turniru.

Na Rolan Garosu u Parizu se oslavanja na sebe i poznata lica iz tima.

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Novak Đoković i Goran Ivaniševićfoto: EPA JAMES ROSS

Džon Mekinro, legendarni teniser nedavno je anlizirao situaciju u kojoj je aktuelni prvi reket sveta kada je reč o treneru.

- To kad kažu da mu treba trener, pa to je smešno. Ne prolazi mi to da njemu neko treba da kaže šta da radi na terenu. Ako želi nekog oko sebe, to se savršeno u redu. Do sada je sve funkcionisalo i niko ni u najluđim snovima nije mislio da će osvojiti 24 slema - rekao je Mekinro.

Džon Mekinro
Džon Mekinrofoto: EPA/Andy Rain

Amerikanac se prisetio nekih ranijih Đokovićevih mečeva.

- Sećam se kada sam gledao meč između njega i Gaela Monfisa kada su bili mladi, dobio je taj meč u pet setova. Pomislio sam, taj momak Đoković ima baš petlju. Ipak, da ste mi rekli da će osvojiti 24 Grend slem titule, rekao bih vam da ste ludi. Sad pokušava da osvoji još toga i prva dva kola imao je dobar žreb. Dva momka kojima ni molitva nije pomogla da ga pobede. Videćemo kako će ići kad budu teži rivali. Đoković izgleda dobro. Bilo je par puta kada je teško disao, delovalo je kao da će da padne, ali većinu meča to nije bio problem - zaključio je Mekinro.

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.