VELIKA POBEDA! Kecmanović u 2. kolu Rolan Garosa!
Miomir Kecmanović, Foto: STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL / imago sportfotodienst / Profimedia

SVAKA ČAST

VELIKA POBEDA! Kecmanović u 2. kolu Rolan Garosa!

Kapa dole

Objavljeno:

Srpski teniser Miomir Kecmanović sa Tiagom Monteirom u prvom kolu Rolan Garosa.

Od starta susreta, srpski teniser je odmah pokazao da iz ovog duela želi da izađe kao pobednik. Tako, posle 2:1, kecmanović dolazi do brejka, koji potvrđđuje, a onda dodaje još jedna za ubedljivih 6:2 u provm setu.

U nastavku, viđena je slična slika. Trenutno pedesetsedmi teniser sveta je sa dva brejka, slomio rivala i sa ubedljivih 6:1 poveo sa 2:0.

Miomir Kecmanović
Miomir Kecmanovićfoto: Starsport

Ipak, sve to nije bilo dovoljno da se Brazilac preda i dozvoli rivalu da na isti način dođe do pobede. Tako, u momentu trećeg seta kada je kecmanović imao sve u svojim rukama, i posle brejka poveo sa 4:3, odgovorio je istom merom i brejkom poravnao rezultat, a onda i poveo sa 5:4. Ovakav ishod seta dobro je uzdrmao srpskog tenisera koji dozvoljava brazilcu da novim brejkom dođe do 6:4 i smanji rezultat na 2:1.

U četvrtom setu Monteiro je dobro namučio Kecmanovića. Sve do 5:5 nije bilo brejka, a onda je posle velike borbe Srbin uspeo da dođe da osvoji kljčni gem, napravi brejk i potvrdi ga za konačnih 3:1 i plasira se u naredno kolo Rolan Garosa.

U 2. kolu Kecmanovića čeka meč sa boljim iz duela Kepfer - Medvedev.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.