MAJSTOR
Malo ujninog kajmaka, red pršute, pirotskog kačkavalja - i sve to PUTA DVA! Ovaj recept Dejana Savića morate da probate!
Legendarni srpski trener kaže da ne voli jagnjetinu i sladak kupus...
Dejan Savić je dao novogodišnjii intervju za Sportski žurnal, a pošto važi za izuzetnog gurmana, on je svim čitaocima dao specijalan recept za njegov omiljeni sendvič, tačnije "Dekijev senvič". Po njegovim rečima, to bi trebalo da izgleda ovako:
- Somun mora da bude vruć. Prvo staviš mladi kajmak od ujne, zatim red domaće tanko seckane pršute, zatim ide pečenica pa kuvana jaja na kolutiće, zatim krastavci i preko toga kačkavalj. Ako nije domaći onda pirotski. Jeste reklama, ali to je. To sve tostiraš... U mom slučaju puta dva.
Ali to nije kraj, nastavlja Deki svoje kulinarske zamisli:
- Treba jesti iznad tanjira jer ono što iscuri predstavlja fantastičnu moču.
Za kraj ovog dela o kuvanju i hrani, legendarni srpski trener kaže da ne voli jagnjetinu i sladak kupus, a od kubanskog sendviča do roštilja - sve može!
BONUS VIDEO: Intervju za Espreso - Dušan Alimpijević
(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!