ŠOK I NEVERICA U NEMAČKOJ! Skandalozna Ivana Knol izavala potpuni HAOS! (VIDEO)
Ivana Knol, Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

auuu

ŠOK I NEVERICA U NEMAČKOJ! Skandalozna Ivana Knol izavala potpuni HAOS! (VIDEO)

Kakav dar-mar u režiji Hrvatice

Objavljeno:

Reprezentacija Hrvatske sastala se ove srede u Hamburgu sa selekcijom Albanije utakmicu drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva, a u centru pažnje ponovo se našla najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol koja je svojim izazovnim izdanjem ostavila bez teksta i protivničke navijače

Stadion u Hamburgu biće ispunjen do poslednjeg mesta i obe selekcije imaće veliku podršku s tribina, a ono što posebno raduje jeste da sve prolazi bez ijednog incidenta.

1 / 9 Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivana je svojim fantastičnim izgledom privukla pažnju svih ispred stadiona, a posebno je "bacila u trans" navijače Albanije koji su s oduševljenjem gledali popularnu hrvatsku navijačicu, prenosi sportal "SportSport".

Kao i obično Ivana je uspela i ovaj put na velikom takmičenju da se nađe u centru pažnje prvenstveno zbog izazovnog izgleda, a baš kao i u Berlinu i danas je za strane medije rado pozirala i davala izjave.

Navijači Albanije su u čudu gledali navijačicu Hrvatske dok su prolazili pored nje, te su joj dobacivali, a jedan od njih sve je nasmejao kada je uzviknuo: "Mašala".

Bonus video:

00:16

Novi skandal na EURO 2024 zastava tzv Kosova ispred stadiona na kom igra Srbija

(Espreso sport/Sportal/SportSport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.