KO JE DEVOJKA KOJA JE PONOVO OSVOJILA VLAHOVIĆA? Vanja svojim izgledom OBARA S NOGU! (FOTO)
Vanja Bogdanović i Dušan Vlahović, Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

prelepa je

KO JE DEVOJKA KOJA JE PONOVO OSVOJILA VLAHOVIĆA? Vanja svojim izgledom OBARA S NOGU! (FOTO)

Na društvenim mrežama ona dobija samo pozitivne komentare na kontu fizičkog izgleda

Objavljeno:
I K

Fudbalska reprezentacija Srbije, nije započela učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na lep način, sa obzirom na poraz od Engleske 1:0. Ipak, mora se priznati da su “orlovi” pokazali dobru igru. Kao potvrda toga jesu pozitivni utisci i zadovoljstvo navijača koje je iznedrilo nakon meča, te tako vlada optimizam pred naredne okršaje Srbije na EURU.

Fudbaleri Srbije nakon poraza od Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva grupe C
Fudbaleri Srbije nakon poraza od Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva grupe Cfoto: EPA/Christopher Neundorf

Mora se priznati da poraz - boli, jer je tim Dragana Stojkovića Piksija po prikazanoj igri u drugih 45 minuta meča, zaslužio barem pogodak. Ipak, vremena za analizu previše nema, jer “orlove” čeka novi, nimalo lak zadatak u grupi C, odnosno - Slovenija.Taj duel na programu je u četvrtak sa početkom od 15 časova.

Dušan Vlahović na meču Srbije i Engleske
Dušan Vlahović na meču Srbije i Engleskefoto: Starsport©

Dušan Vlahović nije uspeo da pomrsi konce Englezima, koji su od njega najviše strepeli. Fudbaler Juventusa ne može da se pohvali dobro odigranom utakmicom protiv jednog od glavnih konkurenata za osvajanje kontinentalnog takmičenja, sa obzirom da je bio daleko od svoje prepoznatljive igre. Loša partija, došla je na naplatu, pa tako Srbin nije u prijatnoj situaciji, a o tome govore razni grozni komentari upućeni na njegov račun, nakon lošeg izdanja protiv Engleske. Podrška u ne tako lepim trenucima, uvek dobro dođe i znači, a jedna takva, za Vlahovića sigurno da jeste njegova devojka - Vanja Bogdanović.

Vanja i Dušan, znali su se od malih nogu, još pre njegove fudbalske karijere. Iz velikog drugarstva, pojavile su se emocije, pa su pre pet godina uplovili u vezu. Njihova ljubav nije dugo trajala, te su vrlo brzo raskinuli. Vlahović je nakon raskida, upoznao Karolinu Stramare, italijansku voditeljku i reporterku, ali je i ta romansa, imala svoj kraj. Onda je sudbina uzela stvari u svoje ruke i ponovo spojila Vanju Bogdanović i Dušana Vlahovića i to ni manje ni više nego na Ibici, gde su se “slučajno” sreli.

Vanja se trudi da svoj život sačuva od očiju javnosti, pa je tako Instagram profil zaključan, a na internetu nema puno informacija o njoj. Na Tik Toku se pojavi po neki video posvećen Vanji - koja se bavi modelingom. O lepoti Dušanove devojke, ne treba previše da se priča, jer prelepi komentari na račun njenog fizičkog izgleda, koje svakodnevno dobija, govore više od 1000 reči.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.