Porodica Topić čini čuda: Mala Sofija oborila Angelinin rekord, Dragutin na sedmom nebu!
Dragutin Topić, Foto: Starsport

bravo

Porodica Topić čini čuda: Mala Sofija oborila Angelinin rekord, Dragutin na sedmom nebu!

Pred njom je svetla budućnost

Objavljeno:

Angelina Topić (19) je pravo čudo od deteta i već godinama nas njeni rezultati raduju, kao što je to bio slučaj sa njenim ocem Dragutinom tokom devedesetih, a verovali ili ne - stiže još jedna senzacija porodice Topić!

Dragutin Topić je na društvenim mrežama podelio snimak još jedne svoje naslednice, još mlađe Sofije, koja briljira u svom uzrastu.

Sofija Topić je preskočila 140 centimetara i tako je nadmašila svoju stariju sestru Angelinu. Preciznije, za dva centimetra je nadmašila njen rekord iz istog starosnog doba (ima 11 godina), čime se Dragutin Topić pohvalio na Instagramu.

- 140 centimetara! Novi rekord, ovaj put Sofije Topić koja je nadmašila svoju sestru Angelinu u ovom uzrastu. Nimalo lak zadatak nadmašiti najbolju na svetu.P.S. Za znatiželjne, Angelina je tada skočila 138cm - objasnio je Dragutin Topić uz snimak koji je oduševio sve u Srbiji - pogledajte:

Bonus video:

07:17

Umesto da nosi gips, osvojila je zlato! Sprotski psiholog o senzacionalnoj pobedi Angeline Topić: Ovo izdvaja najbolje sportiste

(Espreso/Mondo/Milutin Vujičić/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.