Užas u Americi! Poznati kvoterbek u životnoj opasnosti, treći put doživeo potres mozga! (VIDEO)
Tua Tagovailoa, Foto: Andrew Bershaw/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

HOROR

Užas u Americi! Poznati kvoterbek u životnoj opasnosti, treći put doživeo potres mozga! (VIDEO)

Nakon jednog duela sa rivalom iz Bafalo Bilsa, Tagovailoa je ostao da leži na travi, a treći put u karijeri je izgubio svest na terenu

Objavljeno: 07:48h

Užasne vesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je kvoterbek Majami Dolfinsa Tua Tagovailoa treći put u karijeri doživeo potres mozga, a lekari se i dalje bore za njegov život. On se sudario sa sejftijem Bilsa Damarom Hemlinom, nakon čega su mnogi pomislili na najgore, s obzirom da mu se ovo dešava već treći put. Ipak, tokom prenosa meča su stigle i neke ohrabrujuće vesti.

Tua Tagovailoa
foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

- Rekli su nam da je svestan, da je upravo otišao sa terena samostalno. Takođe nam je rečeno da pomera ekstremitete - istakla je novinarka Amazona u prenosu.

Što se samog meča tiče, Bilsi su bili ubedljivi protiv Dolfinsa (31:10), ali je jasno da je čitav duel ostao u senci ove situacije. Ostaje nada da će Tagovailoa uspeti i treći put da se izvuče i oporavi, nakon čega je možda i vreme da kaže dosta ovom sportu, pre nego postane prekasno.

Bonus video:

02:31

ŠTA SU ESG KRITERIJUMI POSLOVANJA? Direktorka WMG fondacije: Finansijaska dobit više nije jedino merilo uspeha već i ovi parametri

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.