Užas! Poginuo čuveni NHL igrač
Foto: Espreso

tužna vest

Užas! Poginuo čuveni NHL igrač

Strašno

Objavljeno:

Igrač NHL-a Džoni Godro i njegov mlađi brat poginuli su u četvrtak uveče tokom vožnje bicikla, kada je na njih naletelo vozilo čiji je vozač bio pod dejstvom alkohola, saopštila je policija.

Policija države Nju Džersi je u petak saopštila da su braća Godro vozila bicikle kada je muškarac koji je vozio u istom pravcu pokušao da obiđe druga dva vozila i udario ih sa zadnje strane, što je izazvalo smrtonosne povrede.

Policija je rekla da se vozač, S. H. , sumnjiči da je bio pod dejstvom alkohola i optužen jeizazivanja smrti vozilom, i zatvoren je u "Salem County Correctional Facility" protvoru.

Džni Godro, poznat kao “Johnny Hockey”, igrao je 11 profesionalnih sezona u ligi i trebao je da započne svoju treću sa "Columbus Blue Jackets". Prvih devet sezona igrao je sa "Calgary Flames", gde je postao jedan od najboljih igrača i omiljen među navijačima širom Severne Amerike.

- Ovo je jednostavno strašna vest za sve nas povezane sa porodicom Godro. I Mati i Džoni su bili izuzetno cenjeni od svih nas. Divni mladići, i impresionirali su mnoge nas van leda - rekao je Džeri jork, koji je trenirao braću Godro na Boston koledžu, za The Associated Press. “

"Blue Jackets" su to nazvali nezamislivom tragedijom.

- Džoni nije bio samo sjajan hokejaš, već i voljeni muž, otac, sin, brat i prijatelj. Džoni je igrao igru s velikim zadovoljstvom, što su svi koji su ga gledali na ledu mogli da osete. Donosio je pravu ljubav prema hokeju sa sobom svuda gde je igrao - saopštio je tim.

Bonus video:

00:07

Pogledajte sport koji nećete videti pre Italije!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.