Vučić besan: Oružana pljačka na Olimpijskim igrama u Parizu!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/TV Pink

oglasio se

Vučić besan: Oružana pljačka na Olimpijskim igrama u Parizu!

Nije mogao da prećuti

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o nastupima srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu.

Priznao je da je do sada očekivao više medalja, ali je i istakao da je bokserka Natalija Šadrina opljačkana od strane sudija.

Nataljia Šadrina
Nataljia Šadrinafoto: MOHD RASFAN / AFP / Profimedia

- Nadam se da ćemo imati više medalja. Bezveze mi je da se žalimo na sudije. Žao mi je zbog Sare, pošto pratim boks, Šadrina je takođe bila dobra. Abasov je takođe izgubio preglasavanjem. Ne mogu da kažem da je zaslužio pobedu, ali je bio blizu. Ali je Šadrina sigurno zaslužila pobedu, to je bila oružana pljačka. Ali to se desi nekad u sportu.

Istakao je od kojih sportova očekuje medalje u drugom delu Igara u "gradu svetlosti".

- Ali verujem da ćemo imati još medalja, imamo i kolektivne sportove. U džudou su Hrvati i Albanci sa Kosova pokazali da su uspešniji od nas, iako smo imali najbolje rezultate ikada i velike rezultate napravili. Nadam se tekvondisima, rvačima, bokseri su najmanje jednu medalju zaslužili, a bilo bi i dve. Sara je tu baš na ivici, nerešeno, preglasavanjem izgubila. Nadam se da će basketaši izdržati, košarkaši, košarkašice, Novak Đoković... Jesam li nekoga zaboravio? Tekvondo, ali tu sam se nadao i za džudo. I za boks, jer Natalija Šadrina izuzetno pametno boksuje. Pošto to malo bolje poznajem, to mi je baš teško palo. Želim im svu sreću.

Bonus video:

00:21

Sara Ćirković, boks, bokserka

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.