Favorizovana Portorikanka prejaka za našu Izabele Lupulesku: Stonoteniserka ispala na startu (Foto)
Izabela Lupulesku na Olimpijskim igrama u Parizu, Foto: JUNG Yeon-je / AFP / Profimedia

olimpijske igre

Favorizovana Portorikanka prejaka za našu Izabele Lupulesku: Stonoteniserka ispala na startu (Foto)

Moj cilj je bio da odigram dobar meč, mislim da sam u tome i uspela. Nema kajanja, idem kući, znam na čemu ću da radim i da ću na sledećim Olimpijskim igrama igrati bolje, rekla je naša takmičarka

Objavljeno:
Veljko Petrović

Izabela Lupulesku, srpska stonoteniserka poražena je na početku Olimpijskih igara u Parizu od favorizovane Adrijane Dijas sa 0:4 u setovima.

Prvi set je bio napet i Portorikanka je slavila sa 11:9, dok je u drugom pobedila 11:5, treći joj je pripao sa 11:8, a poslednji, četvti sa 11:7.

Adrijana Dijas protiv Izabele Lupulesku na Olimpijskim igrama u Parizu
Adrijana Dijas protiv Izabele Lupulesku na Olimpijskim igrama u Parizufoto: JUNG Yeon-je / AFP / Profimedia

- Nije ona džabe među 10 na svetu. Znala sam da će biti jako težak meč. Znala sam i da ima jako dobar servis i igru posle toga. Očekivala sam da će ovako igrati, ali sam očekivala da i ja za nijansu budem bolja i spremnija. Neke njene lopte su me stvarno iznenadile. Zadovoljna sam, prve Olimpijske igre, novo iskustvo... Nadam se da će od sada biti sve bolje. Moj cilj je bio da odigram dobar meč, mislim da sam u tome i uspela. Nema kajanja, idem kući, znam na čemu ću da radim i da ću na sledećim Olimpijskim igrama igrati bolje - rekla je Lupulesku.

Bonus video:

05:17

NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.