Žena Ralfa Šumahera koji je priznao da je homoseksualac dere pare na erotskoj platformi: Zarađuje brda radeći ovo
Kora Šumaher, Foto: Printscreen Instagram / coraschumacher

buran život nemačkog para

Žena Ralfa Šumahera koji je priznao da je homoseksualac dere pare na erotskoj platformi: Zarađuje brda radeći ovo

Ona se skidala već za PlayBoy, ali je sada otišla korak dalje, pa se pojavila na erotskoj platformi OnlyFans

Objavljeno:

Bivša supruga zvezde Formule 1 Ralfa Šumahera - Kora (46) otkrila je iznos koji je zaradila u samo 24 sata otkako je otvorila račun na platformi za odrasle.

Ona se skidala već za PlayBoy, ali je sada otišla korak dalje, pa se pojavila na erotskoj platformi OnlyFans.

Nemačka glumica, manekenka i TV voditeljka odlučila se na ovaj potez kako bi zarađivala veliki novac.

- Volim svoje telo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još se osećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podelila jednu ili dve fotografije u toplesu? Neki ljudi su ljuti na tebe jer ne patiš onako kako oni očekuju. Neka ih Bog i dalje razočarava. Moja stranica će biti sadržajna, ali će svakako ostati estetska - rekla je zanosna Kora.

Iako će uskoro napuniti 47 godina, gospođa Šumaher se ne libi da pokaže nepoznatim muškarcima onlajn putem svoje telo. Posle samo 24 sata otkako su slike s njom obišle ​​društvene mreže, na račune lepe Nemice selo je čak 10.000 evra, piše nemački news.de.

Plavuša je poznata voditeljka u Nemačkoj, ali njena karijera nije ograničena samo na to. Takođe koketira s filmskom industrijom i modelingom, a bila je i vozačica. Tu strast na nju je preneo njen bivši suprug Ralf Šumaher, inače brat legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera.

Cena mesečne pretplate za one koji žele videti Koru u intimnim pozama je 25,99 dolara. U opisu stranice koju je bivša supruga Ralfa Šumahera napravila na OnlyFans-u, napisala je "Hej, ovo je Kora Šumaher! Ovde i samo ovde možete videti moju privatnu stranu i učestvovati isključivo u mom životu. Samo ovde možete videti takav privatni sadržaj. Rado ću odgovoriti na vaša pitanja i radujem se što ćete mi pisati".

Kora je bila u braku s vozačem formule 1 Ralfom Šumaherom od 2001. do 2015. godine. Bivši par ima sina Davida (21). Uprkos razdvojenosti, odnos Kore i Ralfa danas je vrlo blizak. Kora, koja je televizijsko iskustvo sticala na "Let's Dance" i "Celebrity Big Brother", ponovo uživa punim plućima.

Podesetimo, bivši vozač Formule 1 i miljenik m nogih, Ralf Šumaher objavio je da je gej putem objave na društvenim mrežama. Rođeni brat Mihaela Šumahera, podelio je tu vest na Instagramu uz objavu sebe i drugog čoveka koji zajedno gledaju u zalazak sunca.

Mnogi su čestitali srećnom paru, podržavajući njegov "izlazak iz ormara".

Bonus video:

00:55

Ludnica engleskih navijača u Metrou

(Espreso / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.