Šokantne reči Ivane Španović nakon neuspeha u Parizu: Srbijo, nemoj ovo nikad da zaboraviš
Ivana Španović, Foto: Dado Đilas

kapa dole

Šokantne reči Ivane Španović nakon neuspeha u Parizu: Srbijo, nemoj ovo nikad da zaboraviš

"Obećala sam da ću borilište napustiti sa osmehom"

Objavljeno: 12:59h

Najbolja srpska atletičarkaIvana Španović oglasila se nakon što nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Parizu.

Otkrila je da je primala injekcije da bi mogla da nastupi na svojim poslednjim Olimpijskim igrama.

- Šta da vam kažem, nisam neko ko traži opravdanje, jer ga nema posle svega što sam uradila i postigla prošle godine na SP. Cele prošle godine sam skakala sa rupturom i uzelo je maha, nisam uspela da se oporavim već injekcijama dovela do stanja da mogu da se pojavim ovde. Hvala timu što me je podržao u toj ludosti, na mojim poslednjim Igrama, htela sam ovde da završim ovde karijeru i u krajnjem zbiru mi je osećaj prelep. Ovde pripadam i sebi sam obećala da ću borilište napustiti sa osmehom.

Ivana Španović
Ivana Španovićfoto: AP Photo/Matthias Schrader

Ipak, ovo nije njeno poslednje zbogom takmičenju jer ne želi da završi svoju trijumfalnu karijeru na ovaj način.

- Ovde sam želela da se oprostim, teško mi je da pričam jer nisam neko ko odustaje, došla sam po cenu da se raspadne ahilova tetiva i da me iznose. Zbog svega ću bar još nešto uraditi da se oprostim kako treba. - Cele godine pokušavam da istrčim takmičarski zalet, ali ne mogu. Na želju i iskustvo smo verovali da mogu, znali smo rizik jer nismo imali rutinu na treningu. Uprkos svemu sam ponosna što sam ovde i ništa ne bih menjala, jedino se ne bih pomirila s tim da nisam došla ovde. Ovo mi je prvo takmičenje u godini sa punim zaletom i realnost je, okej sam sa ovim, bila bih i više da imam sledeću priliku - rekla je Španovićeva.

Bonus video:

00:15

Ivana Španović Dubai

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.