Oglasio se slelekor srpskih vaterpolista koji polako tonu u Parizu!
Uroš Stevanović, Foto: Pixsell/Sanjin Strukic / Pixel Media / Profimedia

sve je jasno

Oglasio se slelekor srpskih vaterpolista koji polako tonu u Parizu!

Prve reči

Objavljeno: 14:37h

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović bio je zadovoljan što su njegovi igrači pokazali reakciju posle ubedljivog poraza od Australije.

Srbija u trećem kolu Olimpijskih igara izgubila od Španije 14:11 posle velike borbe. - Situacija u kakvoj smo se našli posle Australije, Španci nisu ekipa da se vadimo protiv njih. Pokazali smo reakciju, karakter. Izubili smo utakmicu na početku 4. četvrtine na 10:9. Trebalo je drugačije posle tajm-auta da odigramo, ali to jeveć neko iskustvo i samopuzdanje i sigurnost u igri koju mi nismo mogli da imamo u ovom trenutku posle poraza od Australije - rekao je Stevanović.

Vaterpolisti Srbije
Vaterpolisti Srbijefoto: Xu Zijian / Xinhua News / Profimedia

"Defline" do kraja grupne faze čekaju još dva duela sa domaćina i Mađara. - Ostale su nam još dve utakmice,imamo Francusku i Mađarsku, moramo da pobedimo obe da bismo bili sigurno u četvrtfinalu i to je to - dodao je selektor. Selektor veruje u plasman u nokaut fazu. - Igrači su odmah pokazali smo reakciju, sutradan već na treningu je sve bilo kako treba. Videli ste i na utakmici, Španci su neugodini, ne gube ovakve duele, njima je ova ekipa sad na vrhuncu - poručio je Stevanović.

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.