Kapiten Srbije otkrio pozadinu "slučaja Jokić": Neko je urlao sa tribina...
Bogdanović na meču protiv Portorika, Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

AU

Kapiten Srbije otkrio pozadinu "slučaja Jokić": Neko je urlao sa tribina...

Svi pričaju o jednom detalju

Objavljeno: 20:07h

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izneo je utiske nakon ubedljive pobede nad selekcijom Portorika.

- Dobra energija, dobar timski rad i trud. Zadovoljan sam kako smo igrali. Odgovorili smo na tu neku lošiju partiju. Mislim da smo lošije odigrali protiv Amerike i drago mi je da imamo to timsko samopouzdanje.

Sledeći meč Srbija igra protiv Južnog Sudana.

- Mi svakako treba da gledamo sebe, da uđemo ozbiljno u taj meč. Oni su nezgodan protivnik. Imali su dobar pripremni period i dugo su zajedno, dugo se spremaju, igraju sa dosta dobrom energijom i sigurno su zahtevan protivnik,. ne treba nikoga olako shvatiti na ovom trurniru. Da se odmorimo, regenerišemo i....ništa pametno nisam rekao - našalio se na kraju Bogdan.

Reakcije nakon prvog zlata za Srbiju kada su Zorana i Damir "probili led".

Košarkaši Srbije
Košarkaši Srbijefoto: Tamara Trajković

- Neki su pratili, neki su radili terapije. Čulo se jako u selu urlik kada su upucali zlato. Nemamo svi u sobama televizor, pa smo gledali na vide bimu košarkašice i nas.

Košarkašice su već u četvrtfinalu.

- One nas motivišu. Moram da priznam da su vrednije i imaju tu pozitivnu energiju i daju nam energiju. Družimo se. Svaka im čast, one su se kvalifikovale, a sa Španijom igraju za prvo mesto. Čestitamo im, družimo se večeras ponovo i rezimiraju utiske.

Bogdanović je upitan o Nikoli Jokiću kome je jedna asistencija falila da ispiše istoriju na Olimpijskim igrama.

- Neko je urlikao sa tribina, a nismo znali. Videli smo da igra dobro. Nije ni njemu stalo do tripl-dabla, veruj mi - rekao je Bogdan kroz osmeh.

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.