Prve reči srpskog selektora nakon debakla u Parizu!
Igor Kolaković, Foto: Daniel RAMALHO / AFP / Profimedia

NIJE DOBRO

Prve reči srpskog selektora nakon debakla u Parizu!

Šta dalje?

Objavljeno:

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković oglasio se nakon novog poraza naše selekcije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Slovenija je sa 3:0 počistila patos sa Srbijom:

- Mnogo bolan poraz, nije nam prijao ne samo zbog rezultata nego i zbog toga što – koliko god je razlika u kvalitetu bila očigledna, negde smo mislili da možemo da im pariramo i napravimo iznenađenje“, rekao je selektor Kolaković. “U tom drugom setu smo imali inicijativu i veoma dobro smo kontrolisali meč. U jednom trenutku na servis Pajenka smo zakočili, nismo našli rešenje za taj deo utakmice, koji je poljuljao samopouzdanje i za drugi set i za nastavak. Probali smo energetski da se vratimo ali nismo uspeli.

Poslednji duel u grupi Orlovi imaju u subotu protiv rivala kojeg su pobeđivali već ove godine u Ligi nacija.

- Utakmica sa Kanadom nadamo se da će biti odlučujuća za prolaz u četvtfinale, tako da tu ne treba neka posebno velika priprema. Kao što smo zaboravili duel sa Francuskom, treba da zaboravimo i sa Slovenijom i da se koncentrišemo na Kanadu.

Nije Kolaković želeo da uvija bilo šta i traži izgovore…

- Nedostajalo je kvaliteta. A kad nema njega, onda možemo da pričamo i o energiji. Ali, u suštini ovo je šahovska partija, nije samo uragan pa da se samo energijom može pobediti utakmica, nego mora kvalitetom. Mi smo i u prvom setu u jednom trenutku u egalu izgubili tri poena za redom i ponovo zakočili, kao i u drugom setu. Žao mi je jer su nam očekivanja bila znatno veća, ali šta je – tu je, moramo dalje - podvukao je Kolaković.

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.