"Datum rođenja pokojne majke je moj broj..." Mikec emotivno o drugoj strani medalje!
Damir Mikec, Foto: Profimedia

tužne stvari

"Datum rođenja pokojne majke je moj broj..." Mikec emotivno o drugoj strani medalje!

Datum rođenja moje pokojne majke bio je moj broj akreditacije i ovo sada sigurno nije slučajnost. Dan posle njene godišnjice smrti sam otišao u Tokio, osvojio medalju, i sada ovo

Objavljeno: 13:10h

Kakvu su radost Srbiji priredili Zorana Arunović i Damir Mikec osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Njih dvoje su u finalu bili bolji od turskog para sa 16:14, a onda su usledili emotivni momenti kada smo slušali himnu, a onda i čuli emotivne izjave i Zorane i Damira.

Zorana Arunović je bila veoma emotivna na konferenciji za štampu kada je govorila o Bobani Momčilović Veličković koja je preminula 2020. godine posle porođaja, a potom je i Damir Mikec veoma emotivno pričao o svojoj mami koja je preminula pred Olimpijske igre u Tokiju.

Datum rođenja moje pokojne majke bio je moj broj akreditacije i ovo sada sigurno nije slučajnost. Dan posle njene godišnjice smrti sam otišao u Tokio, osvojio medalju, i sada ovo.

Ako je neko zaslužio ovu medalju, onda je to sigurno Damir. Ovim zlatom srpski dvojac je "povukao nogu", tako da čekamo i ostale srpske sportiste da nam prirede radost.

Bonus video:

04:18

AMERIKANCU PRETI 12 GODINA ZATVORA? Nedić izneo najnovije informacije: Martinu je SVE OVO pronađeno u stanu, IMAO JE JASNU NAMERU!

(Espreso / Sportal.blic / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.