Aleksandar Vučić sa posebnim šalom pozdravio srpske sportiste u Parizu! (VIDEO)
Srpski sportsiti na OI u Parizu, Foto: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

otvorene 33. olimpijske igre

Aleksandar Vučić sa posebnim šalom pozdravio srpske sportiste u Parizu! (VIDEO)

"Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja"

Objavljeno:

U Parizu se ove otvorene 33. Olimpijske igre, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je uz naše sportiste u francuskoj prestonici.

Srbiju će u Parizu predstavljati 113 sportista, u 15 različitih sportova, a naša država prodefilovala je kao 165. država učesnica.

U Parizu se našao i predsednik Vučić, koji je iz svečane lože ispratio naše sportiste. U trenutku kada su oni plovili Senom, Vučić je aplaudirao, a onda i visoko podigao šal sa natpisom "Srbija".

Uz to, objavio je i posebnu poruku na Instagramu.

- Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji. Dok naši sportisti prolaze Parizom, oni su i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve. Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije – ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe! Živela Srbija! - stoji uz objavu.

Bonus video:

04:22

PREDSEDNIK FRANUCKSE: To je luda ideja, ali odgovorićemo izazovima! Stručnaci u Usijanju analiziraju koji su RIZICI na OI

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.