OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU POČINJU!
Olimpijske igre, Foto: Promo

sve informacije na jednom mestu

OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU POČINJU!

Na predstojećim Olimpijskim igrama, čiji početak sa nestrpljanjem očekuju svi
ljubitelji sporta, nastupiće 112 srpskih sporista, a posebnu pažnju privući će
istaknuta trojka najvećih imena srpskog sporta- Novak Đoković, Nikola Jokić i
Ivana Španović

Objavljeno:

Sutra počinju Olimpijske igre, koje će u periodu od 26. jula do 11. avgusta biti održane u glavnom gradu Francuske, Parizu. Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je pre nekoliko dana da je sve spremno za njihov početak.

"Spremni smo i bićemo spremni sve vreme tokom Igara", rekao je Makron tokom posete Olimpijskom selu u Sen Deniju, gde je otvorio privremenu policijsku i vatrogasnu stanicu.

Na predstojećim Olimpijskim igrama, čiji početak sa nestrpljanjem očekuju svi ljubitelji sporta, nastupiće 112 srpskih sporista, a posebnu pažnju privući će istaknuta trojka najvećih imena srpskog sporta- Novak Đoković, Nikola Jokić i Ivana Španović.

Kurir će sa lica mesta izveštavati za vas iz minuta u minut preko svih svojih kanala komunikacije - svakodnevno u dnevnim novinama Kurir, preko 50 vesti dnevno na portalima (na Kurirovom sajtu se nalazi posebna kategorija IO 2024, pozicionarana ispred kategorije SPORT), kroz uključenja uživo naših novinara u jutarnji program Kurir televizije, kao i priloge koje ćete moći da pratite u okviru Vesti i Dnevnika na našoj televiziji.

Pratite sve informacije u vezi sa Olimpijskim igrama na Kurir portalu, u dnevnim novinama Kurir i kroz priloge na Kurir televiziji! Izveštavaćemo pravovremeno i verodostojno! Bićemo u Parizu umesto vas! Pružimo zajedno podršku našim sportistima!

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.