Crvena zvezda i Partizan potpisuju nove slobodne NBA agente u jeku sezone? Razmaženim navijačima je teško ugoditi!
Crvena zvezda i Partizan nove NBA igrače u jeku sezone?, Foto: Starsport

"daj, daj i samo dovodi"!

Crvena zvezda i Partizan potpisuju nove slobodne NBA agente u jeku sezone? Razmaženim navijačima je teško ugoditi!

Lista potencijalno ozbiljnih pojačanja, ali...

Objavljeno:

Sezona za Crvenu zvezdu i Partizan tek što je počela a navijači oba kluba već su počeli sa "kuknjavom" za pojačanjima, iako su oba večita rivala popunjena na svim pozicijama sa respektabilnim imenima.

"Kuknjanje" je za nijansu izraženije kod navijača Crvene zvezde prevashodno zbog novonastale sitiacije izazvane povredom Džoela Bolomboja u Podgorici na meču protiv Budućnosti.

1 / 9 Foto: Starsport

Zvezda je brzo reagovala i vratila Filipa Petruševa, ali kao pozjamljenog igrača od strane Olimpijakosa. I tu nije kraj, pošto se navijači crveno-belih sada žele i klasičnu peticu, pošto Bolomboja nećemo gledati na parketu blizu dva meseca....

Sa druge strane u Partizanu je situacija za nijansu drugačija, ali i ona dobija ozbiljne znake histerije nakon svakog poraza - bio on u Madridu ili u Beogradu protiv fenjeraša u u ovom momentu na tabeli Evrolige, Virtusa iz Bolonje.

1 / 8 Foto: Starsport

Pošto se u Srbiji svi u sve, a naročito u sport, društvenim mrežama kruže želje navijači, a nekako je fokus usmeren ka slobodnim NBA agentima...Umesto strpljenja i podrške, kao i razumevanja za situaciju i povrede, navijači od svojih miljenika traže sam vrh Evrope kao i pojačanja na svakih 10 dana!

U ovom momentu postoji veliki broj slobodnih NBA igrača na tržištu, pa pogledajte u nastavku. Opredelili smo se za košarkaše na pozicijama 4 i 5 (krilni centar i centar):

1 / 2 Foto: Printscreen/hoopswire.com

Crvena zvezda kao i Partizan morali bi da gledaju svoja posla i rade shodno svojim prethodno napravljenim planovima, kao i da ne potpadaju pod pritiske i nenormalna očekivanja javnosti.

Igrati Evroligu i boriti se za mesto u prvih 10 je svakako veliki uspeh, a sve preko toga bio bi ogroman rezultat u konkurenciji moćnih i skupljih evropskih timova.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.