Partizan u narednim danima konačno dobija pravo pojačanje?
Partizan konačno dobija pravo pojačanje?, Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

čeka se

Partizan u narednim danima konačno dobija pravo pojačanje?

Vreme je!

Objavljeno:

Preko potreban je Partizanu!

Smušena igra u napadu i nedostatak opcija u spoljnoj liniji Partizana protiv Virtusa u sredu veče, kumovala je trijumfu tima iz Bolonje u prepunoj Beogradskoj areni - 70:69 u petom kolu regularnog dela Evrolige.

KK Partizan
foto: Starsport©

Kada je Ajzaka Bongu stao šut nakon nestvarnog starta sezone, a Sterling Braun bio potpuno odsečen od igre sa loptom, jasno je bilo da Ife Lundberg i Karlik Džons neće biti dovoljni Partizanu da slomi otpor Virtusa.

Na klupi Partizana i u protokolu našao se Dvejn Vašington, ali od novog povratka iz SAD u Srbiju, nije ga bilo ni minut na parketu. Preskočio je Bajern iz Munhena, zatim Makabi pa čak i Zadar minilog vikenda, dok je protiv Virtusa čitav meč proveo na klupi.

Dvejn Vašington
Dvejn Vašingtonfoto: Starsport

Jasno je da Partizanu nedostaje učinak još jednog spoljnog igrača, a priliku da uhvati kakvu-takvu formu i voz sa ostatkom crno-belog vagona imaće za vikend protiv Krke u šestom kolu regularnog dela ABA lige (subota 19 časova).

Povreda Karlika Džonsa je automatski i alarm pred novo duplo kolo u Evroligi za povratak Vašingtona na teren, jer kada ako ne sada? Došao je Amerikanac sa epitetom velikog pojačanja direktno iz NBA lige i vreme je da Partizanu krene da vraća ono oto se od njega i očekuje.

Bonus video:

01:15

Crno-bela simfonija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.