Hitna reakcija: Stiže zamena za Džoela Bolomboja!
Džoel Bolomboj, Foto: Starsport

ekspresno

Hitna reakcija: Stiže zamena za Džoela Bolomboja!

Crveno-beli u velikom problemu

Objavljeno: 16:30h

Veliki hendikep zadesio je Crvenu zvezdu tokom meča sa Budućnosti.

Džoel Bolomboj je doživeo nezgodnu povredu, pa ga neće biti na terenu mesec dana. Ovo su čak dobre informacije za crveno-bele, pošto se isprva činilo da je situacija mnogo ozbiljnija.

Snažni centar je jedan od najboljih u timu Zvezde od starta sezone, te ne treba trošiti reči koliki je ovo peh za Janisa Sferopulosa.

Već od ranije je poznato da Uroš Plavšić nije ispunio očekivanja i da dobija minumalnu minutažu, pa se očekuje da Zvezda izađe na tržište. Osim njega tu je Luka Mitrović, ali ukoliko žele iskorak u Evroligi, moraće da potraže novo rešenje.

To potvrđuju i reči prvog čoveka kluba Željka Drčelića.

Željko Drčelić
Željko Drčelićfoto: Starsport

- Zvezda je veliki evropski klub, a zna se kako u ovakvim situacijama reaguju veliki klubovi - rekao je prvi čovek crveno-belih za "Sportal".

Srećom, Bolomboju nisu stradali ligamenti, što je pojašnjeno u saopštenju crveno-belih.

- Na osnovu RTG I MR pregleda Džoel Bolomboj je zadobio hiperekstenzionu povredu desnog kolena sa većom koštanom modricom bez povreda meniskusa i ligamenata. U ovom trenutku povreda ne zahteva operativno lečenje već mirovanje i konzervativnu terapiju. Prognoza povratka na teren biće saopštena nakon kontrole klupskih lekara.

Bonus video:

06:43

Izjave Crvena zvezda pred Baskoniju

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.