Evroliga upozorila Partizan: Parnom valjku prete sankcije!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport

elitno t

Evroliga upozorila Partizan: Parnom valjku prete sankcije!

Problem za crno-bele

Objavljeno: 16:25h

Košarkaši Partizana savladali su Bajern Minhen prošlog utorka u "Beogradskoj areni" nošeni fantastičnom podrškom publike.

Ipak, nakon duela u prestonici Srbije, čelnici elitnog takmičenja poslali su pismo upozorenja crno-belima, prenosi Partizan TV.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport

Naime, u dopiu Evrolige se može videti da je upozorenje poslato zbog vređanja Jama Madara i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jam Madar je bio lice koje je učestvovalo kao igrač u meču Partizan - Bajern, koji su crno-beli ubedljivo dobili, dok se predsednik Srbije vodi kao treće lice, koje nije uključeno u događaj, za šta će se verovatno propisati posebna kazna.

Partizan je u ABA ligi skupo platio greške navijača u poslednjih godinu dana, ako ne i više, a deluje da ni Evroliga to neće želeti da trpi to ponašanje u narednom periodu.

Prenosimo vam pismo Partizanu u celosti:

- Dobili smo informacije iz izveštaja delegata EB i video snimaka utakmice PARTIZAN MOZZART BET BEOGRAD - FC BAYERN MÜNCHEN, odigrane u vašoj areni, da su došlo do kršenja pravila Evrolige:

Navijački uvredljivi povici:

- Prema Yamu Madaru

- Prema predsedniku Srbije

Ljubazno vas molimo da nas obavestite koje korake ćete preduzeti kako biste ispravili gore pomenute probleme i napominjemo da moraju biti rešeni do vaše sledeće utakmice.

Dopis Evrolige
Dopis Evroligefoto: Printscreen/TV Partizan/Instagram

Bonus video:

00:11

Grobari vređaju Madara

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.