Kevin Panter u reprezentaciji Srbije?
Kevin Panter u dresu Partizana, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

AU

Kevin Panter u reprezentaciji Srbije?

Amerikanac sa srpskim pasošem ponovo u Beogradu

Objavljeno: 11:16h

Bivši kapiten Partizana Kevin Panter vratio se u Beograd gde će igrati protiv Crvene zvezde, ali ovog puta u dresu Barselone.

U intervjuu za "Sportklub" osvrnuo se na tri sezone provedene u Partizanu i istakao da sportom ne vladaju emocije već biznis.

- Meč sa Partizanom biće interesantan iz mnogo razloga. Videću neke stare prijatelje. To je najduži period da sam proveo u jednom gradu u svojoj karijeri. Zato je Beograd poseban, jer sam na drugim mestima bio samo jednu sezonu. U Partizanu sam proveo tri. I Beograd i Partizan će imati posebno mesto u mom srcu. Povratak u Beograd znači da ću videti neka draga lica sa kojima sam i dalje u kontakt.

Duel Jaga i Pantera
Duel Jaga i Panterafoto: Starsport©

- Kad se baviš sportom, nije to samo igra, nego je i biznis koji preuzima sport. To uzrokuje i da treneri i igrači menjaju klubove. Nekada upravo posao preuzima stvari i ne vodimo se samo ljubavlju tome što radimo. Nije ništa lako u ovome što radimo. Ono što mene drži tu gde jesam jeste razumevanje da je to biznis i da moram da isključim emocije iz toga. Kada su uključene emocije u ovom poslu, onda te malo sputavaju. Za mene je bitno da to ne dozvolim i da shvatim da je ovo košarkaški posao. Nema loših osećanja. Svi smo odrasli i svi to razumemo.

Upitan je da li bi igrao za reprezentaciju Srbije?

- Morao bih da razmislim. Bile su neke glasine o tome prošle godine, ali nije to bilo ništa ozbiljno. Nisam dobio poziv, nije bilo ozbiljnih razgovora i samo sam to ostavio iza sebe.

Podsetimo, Zvezda dočekuje Barselonu od 20 časova u "Areni".

Bonus video:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

(Espreso sport/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.