Makabi i Partizan biju veliku bitku u Beogradu!
Sterling Braun i Džasijel Rivero u duelu, Foto: Starsport

evroliga

Makabi i Partizan biju veliku bitku u Beogradu!

Objavljeno:
Liveblog
21:09h

III ČETVRTINA

10. minut - Konačno Brendon Dejvis poentira posle dugo vremena, ima šest koševa. Hord fauliran, 2/2 sa penala, a četvrti faul Bonge. 

7. minut - Još jednom greši Tajrik Džons pod košem. TV tajm-aut. Laki poeni Horda, Makabi ponovo vodi. Lepa akcija Partizana i trojka Brauna, druga na meču. Tri sekunde u reketu Sorkina. Dobra odbrana Karlika i Partizana. 57:58.

5. minut - Sada i Rendolf pravi faul u napadu, sad ima tri penala. Sjajan prodor i poeni Nilikine. Tajrik je pustio Sorkina i ovaj je pogodio otvorenu trojku. Greši sad Džons i u napadu. Još jedan magični potez i poeni Nilikine. Blat na drugoj strani daje trojku. 55:55.

3. minut - Dva penala za Sorkina posle faula Bonge, Roman 1/2 sa penala. Sjajan prodor kapitena i poeni Vanje Marinkovića. Sjajna odbrana Džonsa, ponovo je iznudio faul Rivera u napadu. Ponovo se, kao u prvom delu, gleda dal je nesportski faul, ovog puta jeste. Džons 2/2 sa penala. Marinković se lepo namestio i pogodio dugu dvojku za dva. 49:51.

1. minut - Makabi otvara drugo poluvreme poenima Rivera. Dobra akcija Partizana i trojka Nilikine. 48:45.

20:31h

II ČETVRTINA

10. minut - Ponovo je imao Makabi dva skoka u napadu, ali se odbranio Partizan. Rivero u padu poentira. Novi skok u napadu Rivera i poeni posle toga. Makabi ima već 14 skokova u napadu. Tajm-aut Željko Obradović. Užasan napad Partizana i težak promašaj Lundberga za tri poena. Sumnjiva odluka sudija i faul za Karlika Džonsa, Sejeb Li 2/2 sa penala. Odbranio se Partizan, Makabi serijom 10:0 dolazi do prednosti 46:42 na poluvremenu.

7. minut - Trojka Karlika Džonsa. Sorkin stiže do lakih poena. Izašla je sada lopta iz koša Džonsu. Loš faul Brendona Dejvisa i šalje Blata na liniju penala, Tamir 2/2. Tajm-aut Željko Obradović. 40:42.

Sterling Braun, Džasijel Rivero, KK Makabi Tel Aviv, KK Partizan, Evroliga
foto: Starsport

5. minut - Uspeva da pogodi Tajrik Džons. Rendolf skače u napadu i postiže 17. poen. Bonga postiže treću trojku posle asistencije Dejvisa. Partizan ne može da uhvati loptu u odbrani, ali je uspeo da se odbrani, a potom Sterling Braun pogađa u kontri. Tajm-aut Oded Kataš. 36:39.

3. minut - Prvi poeni Frenka Nilikine. Treći faul Pokuševskog, Hord 2/2 sa penala. Nekoliko promašaja Partizana u jednom napadu, pa poeni Rendolfa. Prelep prodor i poeni Karlika. Treća trojka nezaustavljivog Rendolfa. 34:32.

1. minut - Odbranu je požrtvovano odigrao Lundberg, ali Mario Nakić nije uspeo to da kapitalizuje. 27:28.

20:00h

I ČETVRTINA

10. minut - Bonga šalje Sejbena Lija na liniju penala, Li 1/2 sa penala, ali Alfa Kaba skače u napadu, a Aleksej Pokuševski fa faulira. Kaba 1/2 sa penala. Pokuševski precizan posle divne asistencije Karlika Džonsa. Faul u napadu Rivera, gledale su sudije da li je to bilo za nesportsku i procenili su da nije. Sjajni Tajrik Džons unosi loptu u koš pored Rivera. Koraci Rivera. Upisuje se i Ife Lundberg. Osmi poen Rendolfa, a onda trojka Lundberga. Novi skok u napadu domaćina, Rendolf fauliran, 2/2 sa penala. Uspeo je Džons da iznudi faul Kabe, Karlik 2/2 sa penala. Konačno Partizan nije promio koš u poslednjoj sekundi napada, Partizan posle prvih 10 minuta igre vodi rezultatom 28:27.

7. minut - TV tajm-aut. Neverovatno, još jedan pogodak Rivera uz faul, ovog puta Sterlinga Brauna, pogodio je i dodatni penal. Sjajan napad Partizana i trojka Bonge za prekid serije domaćina. Dobra odbrana crno-belih, pa poeni Tajrika Džonsa. 21:17.

5. minut - Još jedna trojka Rendolfa. Uzvraća Bonga momentalno trojku. Džasijel Rivero pogađa uz faul Bonge, a potom i ubacuje dodatni penal. Tamir Blat ubacuje tešku trojku. 18:12.

KK Partizan
foto: Starsport

3. minut - Livaj Rendolf daje trojku, pa novi poeni Dejvisa. Sorkin ubacuje prve poene, a onda odmah uzvraća Isak Bonga. Džejlen Hoard kuca, a potom trojka Sterlinga Brauna. Lepo se snašao i pogodio Sorkin. 9:9.

1. minut - Počela je utakmica u "Pioniru". Brendon Dejvis otvara meč poenima, a onda izbija loptu Romanu Sorkinu. 0:2.

19:27h

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola Evrolige gostuju Makabi Tel Avivu u dvorani "Pionir".

Ponos Izraela ima skor od dve pobede i jednog poraza, a crno-beli su na pobedi i dva neuspeha.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.