Jokić na ivici tripl-dabla, ali je Denver u kanalu!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

Jokić na ivici tripl-dabla, ali je Denver u kanalu!

Dobra partija srpskog asa

Objavljeno:

Košarkaši Denvera poraženi su u predsezoni of Finiksa rezultatom 118:114, ali je srpski as Nikola Jokić pokazao da bi ovo ponovo mogla da bude jedna od onih njegovih sezona!

Nikola Jokić je za 29 minuta, koliko je proveo u igri, imao učinak od 21 poena, 14 skokova i devet asistencija - uz, doduše, loš šut za tri poena 0/5.

Nagetsi sada u predsezoni imaju sva tri poraza, a protiv Finiksa su definitivno bili loši u odbrani. Pogotovo su loše branili šuteve za tri poena, gde su sansi dali 23 od 50, a Denver 12 od 36.

- Dominirali smo na skoku, dominirali smo u reketu, ali smo dobili poene sa tri poena kao nikada do sada. Pustiti 37 poena u trećoj četvrtini bilo je sramotno. Moramo da budemo bolji - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Ta razlika u poenima kada su u pitanju trojke, kao i loša odbrana, je nešto što je zabrinulo navijače Denvera, dok raduje sjajna partija Džonatana Stroutera koji bi mogao da bude važan deo tima u tekućoj sezoni.

Porter i Strouter su imali po 21 poen, Gordon je ubacio 12, Braun i Nadži po 11, a Rasel Vestbruk je imao devet poena uz šest asistencija.

S druge strane, Dan i Moris su dodali po 20 poena, O'Nil je imao 17, Bol 14 poena, dok je bivši igrač Partizana Frenk Kaminski zabeležio sedam poena i šest skokova.

Bonus video:

00:53

OVAJ LEPI ČIKA JE BIO NAJBOLJI BEOGRADSKI FRAJER 80-IH Hit scena u programu: Ono što su Nole i Jokić danas deci, on je bio MENI

(Espreso/Telegraf/M.M./Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.