Obradović potvrdio: Partizan dobija moćno pojačanje!
Željko Obradović, Foto: FOTO: SC Derby/Filip Roganović

aba liga

Obradović potvrdio: Partizan dobija moćno pojačanje!

Ovo su Grobari hteli da čuju

Objavljeno: 19:18h

Košarkaši Partizana deklasirali su Studentski centar rezultatom 80:60 u okviru 4. kola ABA lige.

Po završetku meča u Podgorici na konferenciji za medije govorio je treners srpskog velikana Željko Obradović.

On je imao samo reči hvale za svoj tim.

Karlik Džons
Karlik Džonsfoto: FOTO: SC Derby/Filip Roganović

- Stigli smo iz Madirida i posle nepunuh 40 i nešto sati, igrali utakmicu što nije lako. Imali smo problema, sinoćnji trening se sveo na to da se na utakmicu oslanjnamo bez ikakvog trčanja, smao šutiranja... Brendon Dejvis je imao velike porbleme, Vanja Marinković takođe, van treninga plus Tajrik Džons. On većeras nije igrao zbog povrede koju je zaradio u Madridu. Nadamo se da ništa nije ozbiljno. Specijalne pohvale idu za Sterlinga Brauna, koji je juče ostao u sobi ceo dan, bio je bolestan. Danas se osetio bolje i na sopstevno insistiranje traži da bude u timu. Hvala svim igračim za ozbiljnost, ali specijlno ovoj četvorici koji su imali probleme. I to nas čeka s obzirom na ovaj ritam, moramo da brinemo o zdravlju igrača s ozbirom na ritam. Što se tiče SC, čestitam kolegi Mijoviću na poslu koji radi. Mlada ekipa, koja ima lepe ideje i igraju dobru košarku. Lepa utakmica - rekao je Obradović. Obradović je upitan i da li postiji razlika u prilagođaju novih igrača iz NBA koje je doveo ove sezone u odnosu na prethodnu. - Dosta sam pričao sa njima, da je ovo u Evopi drugačije, da je sve u visokom takmičarskom nivou. Prezadovoljan sam kako se igrači ponašaju. Izuzetno sam zadovoljan, milsim da imamo odličnu atmosferu i veliku želju i od toga sve počinje i završava se. Proces je da se neke stavri uigraju. Večeras je bilo dobrih stvari, ali onih na kojima insistiramo. Vodimo računa o svih 12 igrača, ali o ovim mlađima" Otkrio je i stanje sa Ajzeom Majkom koji zbog povrede još uvek nije odigrao nijedan zvaničan meč u dresu Partizana.

- Sutra je slobodan dan, videćemo kako će da izgleda u ponedeljak. Nije imao nijedan trening sa ekipom, teško da će nam pomoći u duplom kolu - rekao je Obradović. Očekuje Duejna Vašingtona u timu naredne sedmice, pa bi Partizan tako mogao da dobije veliko pojačanje.

Duejn Vašington
Duejn Vašingtonfoto: Starsport

- Vratio se, treba da ga registrujemo, da opet bude naš igrač. Stigao je u Madird, otišao je sa ostatkom ekipe za Beograd.. Radi treninge i nadamo se da će bti u konkurenciji za sledeću sedmicu.

Bonus video:

00:16

Spartak, Partizan, Subotica, Grobari

(Espreso/A.K.=


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.