Nož u leđa Partizanu! Šokantne reči miljenika Grobara
Ledej i Panter, Foto: Starsport

ko se obome nadao?

Nož u leđa Partizanu! Šokantne reči miljenika Grobara

Sve je zaboravio za dve nedelje

Objavljeno: 10:33h

Bivši košarkaš Partizana Zek Ledej podsetio se perioda u crno-belom dresu kada je stekao status miljenika Grobara, ali nema prevelika očekivanja od nekadašnjeg kluba kada je u pitanju takmičenje u Evroligi.

Iskusni krilni centar, s druge strane, ima velike ambicije i veruje da sa Olimpijom iz Milana može do Fajnal-fora.

- Oformili smo ekipu da bismo dosegli vrh vrhova, odnosno da osvojimo svaki trofej. Želimo da idemo na Fajnal-foru kao u prvom mom mandatu ovde - rekao je Ledej za "Sportklub".

Za njega su četiri najbolje ekipe...

- Mislim da bi mogao Olimpijakos, bili su na tri završnice zaredom. Panatinaikos je šampion, dakle najmanje dve grčke ekipe. Rekao bih i (Real) Madrid zato što su bili na mnogo Fajnal-forova proteklih godina. Četvrti tim smo mi.

Duel Ledeja i Tompkinsa
Duel Ledeja i Tompkinsafoto: Starsport

Iskustvo igranja sa "večitima"...

- Bio sam protivnik Crvenoj zvezdi, zapravo sam bio protivnik obe velike ekipe, pa bih mogao da pričam i o Partizanu. Utakmice protiv Zvezde uvek su u izazovnom okruženju, stalno se nešto dešava, naročito van košarkaške utakmice, pa morate da ostanete usredsređeni na igru. Okruženje je veoma izazovno, a publika čini dobar posao da atmosfera bude nezgodn za protivničke igrače. Imaju bučne navijače koji redovno dolaze na mečeve.

Nije optimističan kada je u pitanju uspeh Partizana i Zvezde u Evropi.

- Nisam siguran, uvek je teško reći mogu li među najboljih deset ili osam… Nikad ne možete da znate ko će biti tu, gledate iz godine u godinu i nikad ne znate šta se dešava sa timovima, u njihovim svlačionicama, sa njihovim trenerima, sistemima ili štagod. Teško je reći. Kad sagledam nas, mislim da imamo ono što je potrebno za sjajnu sezonu.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso sport/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.