Markus Hauard bacio u trans navijače Partizana!
Hauard i Miler-Mekintajer, Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je ovo realno?

Markus Hauard bacio u trans navijače Partizana!

Oduševio crno-beli deo javnosti

Objavljeno: 08:50h

Košarkaši Partizana gostuju Baskoniji u 1. kolu Evrolige, a jedan od najboljih u španskom timu Markus Hauard smatra da crno-beli mogu do same završnice ove sezone.

Nada se da će njegov tim na čelu sa Pablom Lasom izboriti plej-of.

- Mislim da nastavljam da rastem, da postajem sve bolji, kao i naš tim. Uzbuđen sam što imamo nov tim ove sezone, a samim tim i dobru šansu. Osetili smo kako izgleda ućešće u plej-ofu. Smatram da možemo to da ponovimo, ali i da napravimo iskorak. Veoma smo motivisani da igramo još bolje, a izuzetno sam uzbuđen zbog treće sezone ovde - rekao je Hauard, a prenosi "Sportklub".

Igrač Baskonije je prognozirao koji timovi bi mogli da zaigraju na Fajnal-foru.

- Panatinaikos, Olimpijakos, Real Madrid i… Recimo, Partizan - rekao je sjajni šuter.

Nastavio je Hauarad sa pričom o atributima crno-belih u narednoj sezoni.

- Napravili su brojne promene, ali mi se dopada roster kojim raspolažu. Smatram da imaju brojne talentovane igrače i verujem da će mnoge iznenaditi ove sezone.

Hauard na meču protiv Partizana
Hauard na meču protiv Partizanafoto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Govorio je i o atmosferi koju prave navijači Zvezde i Partizana.

- Veoma poštujem srpske navijače zbog načina na koji bodre svoje klubove. Znam da umeju da zastraše mnoge koji kroče u dvoranu, a to je sa dobrim razlogom. Ipak, poštujem ih iz ličnog ugla, kao i klubove – zbog pažnje i neizmerne podrške timovima. Veoma je zabavno igrati zbog okoline i intenziteta koji osetite čim izađete iz autobusa i kročite u dvoranu. Igrao sam protiv obe ekipe. Sada je kao i prošle godine, igraće se u Beogradskoj areni. Osetite sličnosti u intenzitetu, ali i razlike u atmosferi kod timova. Recimo, Zvezdini navijači su intenzivni na svoj način, a Partizanovi na svoj. Primećujem takve detalje. Time pokazuju koliko cene košarku uopšte, ali i igru u Evropi. Kapa dole navijačima u Srbiji, čine igru daleko zabavniju i to izrazito poštujem - pojasnio je Hauard.

Bonus video:

00:46

Partizan, Borac, grobari

(Espreso sport/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.