Bruno Kaboklo otkrio pravu istinu o Partizanu: Bio je izigran
Obradović i Kaboklo, Foto: Starsport©

nikad iskreniji

Bruno Kaboklo otkrio pravu istinu o Partizanu: Bio je izigran

Brazilac otvorio dušu

Objavljeno: 15:26h

Bivši košarkaš Partizana Bruno Kaboklo otkrio je pravu istinu o napuštanju Beograda.

Brazlski centar je priznao da je došlo do nesporazuma i da mu je žao što je na taj način završio sa crno-belima.

Igrač Hapoela iz Tel Aviva, u ekskluzivnom intervjuu za izraelske medije sve detaljno objasnio.

- Potpisao sam ugovor sa Partizanom na godinu dana i završili smo naše učešće u različitim turnirima. Odjednom se pojavio turnir za koji nismo znali. U Srbiji timovi koji igraju u ABA ligi i Evroligi ponekad odmah igraju finale. To je bilo pomalo čudno u poslednje četiri godine. U Partizanu su rekli da treba da čekamo jer možda će se održati taj finalni turnir, jer to nije bio slučaj u protekle četiri godine. Kada su rekli da ćemo učestvovati, igrao sam polufinale i pobedili smo - izjavio je Kaboklo.

Agent mu je rekao kako ima odobrenje kluba da napusti Srbiju...

Bruno Kaboklo
Bruno Kaboklofoto: Starsport©

- Razgovarao sam sa svojim agentom, i u jednom trenutku mi je rekao da je u kontaktu sa klubom i da imam odobrenje od Partizana da otputujem u SAD. Mislio sam da klub zna za to i da je sve u redu. Imao sam 'zeleno svetlo'. Otišao sam u SAD, a onda me je GM pozvao i rekao da ne mogu da idem, ali tada sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim. Došlo je do nesporazuma, sa moje strane sve je delovalo u redu i jednostavno nisam mogao da se vratim. Razgovori između kluba i mog agenta su se nastavili, ali na kraju nisam igrao - objasnio je košarkaš.

Uputio je iskreno odobrenje svima u klubu i navijačima...

- Iskreno, nisam želeo da ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo - zaključio je Kaboklo.

Bonus video:

01:41

Kaboklo posle pobede nad Baskonijom

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.