Bolji je od Egzuma: Obradović pronašao igrača oko kog će se tek otimati velikani!
Željko Obradović, Foto: Starsport

veliko pojačanje

Bolji je od Egzuma: Obradović pronašao igrača oko kog će se tek otimati velikani!

Da li će eksplodirati u Evroligi?

Objavljeno:

Bliži se početak košarkaške sezone, a sportska javnost u Srbiji uveliko komentariše kakav posao su Crvena zvezda i Partizan odradili ovog leta.

Crno-beli su promenili čitav tim, a uprkos sjajnim igračima koje će na raspolaganju imati Željko Obradović, neće biti lako ih ukomponovati.

Čini se da dolazak Karlika Džonsa podigao najviše "prašine", o čemu su govorili Edin Avdić i Miloš Jovanović u novoj epizodi podkasta "Udvajanje".

- Mene on podseća na Boa Mekejleba, s tim što je Mekejleb bio brži, a ovaj zna više košarke. Volim te igrače ritma, videlo se da Karlik Džons ima kvalitet. Ima set skil koji nije dovoljan za NBA, ali za Evropu je jako dobar. Mislim da ako ostvari dobru sezonu, neko će se uhvatiti, što se kaže, neka Barselona, Panatinaikos - rekao je Jovanović.

Karlik Džons
Karlik Džonsfoto: Starsport©

Smatra da je on igrač po ukusu Željka Obradovića.

- Pojavio se ključni igrač za Željka Obradovića, igrač na poziciji šila, onaj koji probija. To nisu imali prošle sezone. Karlik Džons i Lundberg su probijači, imaju i dosta šuta.

Edin Avdić se nadovezao:

- Partizan faktički od povratka Željka Obradovića nije imao ovakvog klasičnog plejmejkera, uvek su se nešto krpili. Dante Egzum nije onaj klasični plejmejker, on je svojom visinom i konstitucijom uspevao da pravi prednost iz jednostavne igre. Dante je neuporediv atleta, ali Džons na mnogo više načina može da poentira i mnogo bolje vidi teren.

Bonus video:

00:46

Željko Obradović, Partizan ABA liga

(Espreso sport/Udvajanje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.