Podigao je dosta bure: Nedović ponizio Pantera i Mirotića!
Nemanja Nedović i Kevin Panter, Foto: Starsport

evroliga

Podigao je dosta bure: Nedović ponizio Pantera i Mirotića!

Mnoge je uspeo da razbesni

Objavljeno: 14:34h

U četvrtak je održan "Media day" Evrolige u kojem je učešće uzela Crvena zvezde.

Prvotimci srpskog i regionalnog šampiona morali su da odrade dosta posla za društvene mreže elitnog takmičenja, a onaj koji je imao poseban zadatak jeste Nemanja Nedović.

Nemanja Nedović
Nemanja Nedovićfoto: Starsport

On je dobio da naslepo rasporedi desetoricu najboljih igrača u Evroligi. Nedović nije znao ko će se sledeći pojaviti na ekranu, pa mu je to dosta otežalo rangiranje.

Srpski košarkaš je prvo izvukao Marija Hezonju kome je dodelio peto mesto. Kendrika Nana stavio je šesto, dok je Edija Tavaresa izabrao za četvrtog najboljeg.

Potom je na red došao Šejn Larkin, a Nedović mu je dodelio treću poziciju. Usledio je i najzanimljiviji momenat. Naime, Nedoviću se na ekranu pojavio doskorašnji kapiten Partizana, a sada košarkaš Barselone, Kevin Panter.

Zvezdin as je nešto duže razmišljao, a onda odlučio da Pantera stavi tek na sedmo mesto. Odmah nakon Pantera pojavio se Nikola Mirotić, kojeg Nedović očigledno ne ceni dovoljno, pošto mu je dodelio poziciju osam.

Ispod Mirotića završili su samo Vejd Boldvin i Najdžel Hejs. Drugoplasirani bio je Majk Džejms, a na samom vrhu Fakundo Kampaco, koji se Nedoviću pojavio kao poslednji na ekranu.

Bonus video:

00:12

Nedović dočekan zvižducima u Areni

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.