Filip Petrušev se vraća u Zvezdu!?
Filip Petrušev, Foto: Starsport©

bomba

Filip Petrušev se vraća u Zvezdu!?

Najveća želja Delija u ovom prelaznom roku, konačno se ostvarila

Objavljeno: 17:42h

- Sudeći prema saznanjima do kojih je došla Gazzetta, posle najnovijih događaja na tržištu igrača, očekuje se da će Filip Petrušev biti pozajmljen crveno-belima iz Beograda - piše u otvaranju vesti na sajtu grčke "Gazzette".

Filip Petrušev u dresu Olimpijakosa
Filip Petrušev u dresu Olimpijakosa foto: EPA/ANNA SZILAGYI

Malo nakon što je dolazak Evana Furnijea u Pirej postala izvesna stvar, grčki mediji nadovezali su se pričom o povratku Petruševa u Crvenu zvezdu.

Za početak na pozajmicu tvrdi atinski sportski dnevnik.

Ova vest očekivala se možda i ranije, kada su braća Angelopulos vratila Sašu Vezenkova iz NBA lige, ali je bilo potrebno da se na platni spisak uvrsti i bivši igrač Denvera, Orlanda, Bostona, Njujorka i Detroita, pa da se dogodi i neki odlazak iz „Dvorane mira i prijateljstva“.

DFilip Petrušev dok je nosio dres Crvene zvezde u prvom mandatu
DFilip Petrušev dok je nosio dres Crvene zvezde u prvom mandatu foto: Starsport©

Na zadovoljstvo navijača Crvene zvezde, izgleda da to znači povratak krilnog centra na Mali Kalemegdan, nakon sezone provedene „ni na nebu, ni na zemlji“. Petrušev je napustio crveno-bele pre godinu dana verujući da za njega ima mesta u NBA konkurenciji, ali se brzo vratio u Evropu i potpisao za Olimpijakos sa kojim i dalje ima važeći ugovor.

Domino efektom, Beograđanin bi uskoro trebalo da pojača inače jaku konkurenciju pod obručima u timu Joanisa Sferopulosa, nakon čega bi prelazni rok u Crvenoj zvezdi i zvanično bio završen, jer…

Čekajući Petruševa, prvi tim šampiona ABA lige i Srbije već broji 17 igrača.

Plejmejkeri: Jago Dos Santos, Kodi Miler Mekintajer, Miloš Teodosić

Bekovi: Ajzea Kenan, Branko Lazić, Nemanja Nedović, Andrej Kostić Krila: Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Rokas Gedraitis, Stefan Lazarević Krilni centri: Dejan Davidovac, Majk Daum, Luka Mitrović Centri: Džoel Bolomboj, Uroš Plavšić, Dalibor Ilić

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Sportklub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.