Zemljotres u Partizanu - prava zver u Parnom valjku!
Željko Obradović i igrači Partizana, Foto: Starsport

bomba

Zemljotres u Partizanu - prava zver u Parnom valjku!

Uprava crno-belih napravila je fantastičan potez dovođenjem fenomenalnog igrača

Objavljeno: 15:30h

Karlik Džons je svojim partijama pred Olimpijske igre u Parizu zasenio brojne klubove, što iz Evrope, tako i NBA, a na kraju je odlučio da obuče dres Partizana.

Definitivno, crno-beli nisu imali lak zadatak za potpis u tom trenutku, uzimajući u obzir da Amerikanac ima u ugovoru "NBA out" klauzulu po kojoj je imao pravo da do isteka 25. jula parafira saradnju sa nekim od klubova iz najjače lige na svetu, tako da su crno-beli praktično do tog datuma strahovali da ne ostanu bez fenomenalnog igrača, ali, na svu sreću, nije se pojavila odgovarajuća ponuda za plejmejkera u tom trentku.

Karlik Džons
Karlik Džons foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Partizan je krenuo sa pripremama 20-tog avgusta, a dosadašnji utisci u novom klubu sa Džonsa su i više nego pozitivni.

Iskusni plejmejker stigao je ovog leta među crno-bele kao jedan od 14 novih igrača.

- Dopada mi se sve. Od saigrača i trenera, preko atmosfere, navijača, do svega što sam video u Beogradu. Čak sam išao i u zoološki vrt. Bilo je lepo. Malo sam prošetao gradom, posetio neke tržne centre… Do sada mi se baš sve sviđa - rekao je Džons za Meridian sport.

Iako je tim nov, ali za Džonsa ima i poznatih lica.

- Stvarno sam mnogo uzbuđen oko svega. Imamo mnogo toga ka čemu treba da gledamo. Tim je potpuno nov, mnogo novih lica. Mada, mnoge od njih zapravo već znam. Igrao sam sa Sterlingom i Frenkom u Dalasu, Vašington i ja smo bili zajedno u G ligi. To su samo neka poznata lica i stvarno ne mogu da dočekam da svi zajedno budemo na terenu.

Pričao je o očekivanjima koja Željko Obradović ima od njega.

- Mislim da trener od mene očekuje da budem ono što jesam. A, da, to na Olimpijskim igrama jesto ono što ja zapravo jesam. Uvek se trudim da samo budem najbolja verzija sebe. Da budem lider. U nekim danima to će biti u poenima, neki drugi put u asistencijama, biće večeri i kada ću biti posevećen odbrani. Samo želim da uradim ono što je potrebno mom timu da pobedi. Pripremao sam se da budem to što jesam kada budem došao ovde - zaključio je Džons.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.